2777
2789
عنوان

خودکشی بخاطر 13 سال بیماری

1036 بازدید | 54 پست

سلام 13 ساله درگیر بیماری پوستی پسوزیاریستم کل بدنم درگیر شده از سر تا پام هر روز خارش درد تازگی هام ارتریت هم گرفتم مثل همون ارتروزه زانو هام باد کرده نمیتونم راه برم زده به کمرو شونه هامم شبا نمیدونم از کدوم طرف بخوابم چون نمیتونم حتی یکذره هم تکونش بدم این 13 سال ارزوم این بوده یکبار بتونم برم استخر یه جایی راحت بشینم یا با دوستام برم بیرون هرکی میبینه دستمو ببینه میگه این چیه سرمم درگیر شده فکر میکنن شوره دارم هی میگن چقدر شوره داری وای نگاه صورتش مثل لبو قرمزه بیماریم اینقدر شدید شده دکترا دو تا دوتا درمان مینویسن بازم هیچ تاثیری نداره گوشه نشین و افسرده شدم از درد و خارش و عذاب خسته شدم هرکیم درد و دل میکنم میگن نگاه منم پام درد میکنه فلان همشونم زندگی خودشون کردن میگم من 20 سالمه وضعم اینه هیچ خوشی تو زندگیم نداشتم بخاطر بیماریم با هرکیم وارد رابطه میشم وقتی میبینه این بیماریمو یه بهانه میاره ولم میکنه همیشه فکر خودکشیم ولی جرعتشو ندارم میترسم کاری کنمو نمیرم بدتر بیفتم گوشه خونه دنبال اینم جورخودکشی کنم که مرگم حتمی باشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

متاسفم

سخته واقعا یه لحظ تصورشم سخت بود

وقتی خدا یه چیزی ازمون میگیره یا رنجی بهمون میده حتما توانشم داده یه کم فکر کن تو خیلی قوی تر از اینا هستی نذار بیماری به تو غلبه کنه تو بهش غلبه کن

هستن ادمایی که بیمارن ولی شادن

البته من درک میکنم که خیلی سخته ولی ممکنه به امید روزهای خوب برای شما

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس
واقعا دردآور هست که به خاطر بیماری شخص رو رها می کنند و طوری رفتار می کنند که انگار خودشون گل بی عیب ...

این موضوع برام اهمیتی نداره کاش میتونستم واسه خودم زندگی کنم 

واقعا سخته حق دارید عزیزم 

نوه های خالم دختره ۹سالش پسره ۱۱سالش دوتاییشون درگیر این بیماری شدن همه جای بدنشون مامانشون کم مونده سکته کنه دورازجون دیگه حال نداره خدا کمکتون کنه عزیز دلم سخته