2777
2789
عنوان

سایپا

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 46 پست
سلام عزیزم من خواهرم قضدداره کوییک بخره الان چطور می‌تونه بخره که پولش کمتر در بیاد ؟ کی ثبت نام می ...

برای عید فطر شاید طرح بزارن ،ساینا بخره بهتره،تو بازار بیست تومن گرونتره تو کارخونه هم بیست تومن ارزونتره

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر قصد خرید دارید فروش ویژه گذاشتن

از نوزدهم شروع میشه اما من اینقدر بد شانسم طلا فروختم پیش فروش ثبت نام کردم اونم شش ماه دیگه به قیمت روز طلا هم کلی گرون شد و ضرر کردم این سایپا واقعا مسخره است اگه ماشین داشت صبر میکردیم نمی‌دونستیم دوباره میگذارند فقط می‌خوان پول های بدبخت های مثل ما رو بگیرند بلوکه کنند 

از نوزدهم شروع میشه اما من اینقدر بد شانسم طلا فروختم پیش فروش ثبت نام کردم اونم شش ماه دیگه به قیمت ...

نذار پول نقد تو دستت بمونه اگر قصد خرید ماشین داری

حتی چند مدل پایین تر هم که شده بخر

نذار پول نقد تو دستت بمونه اگر قصد خرید ماشین داری حتی چند مدل پایین تر هم که شده بخر

میگم هر چی پول  داشتیم حتی طلا فروختم تا ۲۲۴ جور کردیم پیش فروش خریدیم برای هفت ماه دیگه بقیش به قیمت روز باید بدیم خدا می‌دونه هفت ماه دیگه سیصد چهارصد تومان شاید بشه اونم سهند ساده واقعا من همیشه کم شانس بودم طلا می‌خرم ارزون میشه می‌فروشم گرون میشه 

غصه نخور عزیزم انشالله که گردن نمیشه نهایتا حوالتون رو میفروشید به قیمت روز

ممنون اما با این مملکت بی صاحب قطعا خیلی گرون میشه شدیم مسخره خاص و عام بعد ده سال نمیتونیم یه ماشین بخریم دیگه حواله بفروشیم بدتر از بد 😥