ورزشکارم مدیر عضویت: 1402/10/08 تعداد پست: 613 عنوان سایپا | مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 46 پست سایت اسم ندیسی سایپا باز هنوز؟بعد از کجا میفهمیم که مثلا اسم نویسی واسه ماشین میشه من همیسه دیر میفهمم کلا هر اطلاعاتی دارین بهم بدین در این باره مرسی 1402/12/19 | 10:23 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
marrymary عضویت: 1397/11/22 تعداد پست: 3360 درسته ولی من میگم بازار هیچ وقت معلوم نمیکنه ممکنه دوباره همه چیز گرون بشه آخه من طلا فروختم فرقی نداره مثلا با همین پول میشه کوییک ۱۴۰۱ خرید نیاز هم نیست چهار ماه صبر کنم
marrymary عضویت: 1397/11/22 تعداد پست: 3360 درسته ولی من میگم بازار هیچ وقت معلوم نمیکنه ممکنه دوباره همه چیز گرون بشه به نظرت پیش فروش سهند بخرم معلوم نیست چه قیمت مهر هم میاد
ریراخانم عضویت: 1399/03/15 تعداد پست: 12709 آره رفتم دیدم فقط چهل تومن با بازار فرقش تازه باید چهار ماه صبر کنی به نظرت ارزش داره بخریم ؟ نه تفاوتش بابازار کمه ، کوییک صندوق ندارد خوشم نمیاد کلا اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
ورزشکارم مدیر استارتر عضویت: 1402/10/08 تعداد پست: 613 عزیزم الان ساینا اس و اطلس فروش فوری گذاشتن مسی عزیزم ولی میخواستم پیش فروش بخرم که فکر کنم ارزونتر
ورزشکارم مدیر استارتر عضویت: 1402/10/08 تعداد پست: 613 نه تفاوتش بابازار کمه ، کوییک صندوق ندارد خوشم نمیاد کلا عزیزم ایت قیمتا که واسه پیش فروش زدن نوقع تحویل هم باید باز پول بدیم؟
ورزشکارم مدیر استارتر عضویت: 1402/10/08 تعداد پست: 613 اگر ساکن تهران هستی دوست داشتی نمایندگی ما ورامینه خواستی بگو واست پیگیری کنم شمالم متاسفانه عزیزم
marrymary عضویت: 1397/11/22 تعداد پست: 3360 عزیزم ایت قیمتا که واسه پیش فروش زدن نوقع تحویل هم باید باز پول بدیم؟ آره تازه با قیمت روز باید بدیم مثلا برای ساینا که ۱۶۷ میگیرن شش ماه دیگه معلوم نیست حداقل دویست و خردی میشه
ریراخانم عضویت: 1399/03/15 تعداد پست: 12709 عزیزم ایت قیمتا که واسه پیش فروش زدن نوقع تحویل هم باید باز پول بدیم؟ بله شما نصف پول رو الان میدی ،بقیه پول رو به نرخ روز باید بدی ممکنه تا اون موقع افزایش قیمت بخوره کارخانه اونم باید بدی ، ولی هر چی باشه از قیمت بازار برات کمتر میوفته اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
ورزشکارم مدیر استارتر عضویت: 1402/10/08 تعداد پست: 613 آره تازه با قیمت روز باید بدیم مثلا برای ساینا که ۱۶۷ میگیرن شش ماه دیگه معلوم نیست حداقل دویست و خر ... مرسی خدا کنه دفعه دیگه زود متوجه بشم واسه پیش فروش ثبت نام کنم
marrymary عضویت: 1397/11/22 تعداد پست: 3360 مرسی خدا کنه دفعه دیگه زود متوجه بشم واسه پیش فروش ثبت نام کنم هنوزم هست برو ثبت نام کن
ورزشکارم مدیر استارتر عضویت: 1402/10/08 تعداد پست: 613 هنوزم هست برو ثبت نام کن عه واقعا فردا برم کافی نت پس مرسی گفتی عزیزم نمیدونستم
marrymary عضویت: 1397/11/22 تعداد پست: 3360 عه واقعا فردا برم کافی نت پس مرسی گفتی عزیزم نمیدونستم خواهش میکنم خودمم چند روز میخوام ثبت نام کنم موفق نمیشم برام دعا کن بالاخره بشه چون طلا فروختم ضرر میکنم
ورزشکارم مدیر استارتر عضویت: 1402/10/08 تعداد پست: 613 خواهش میکنم خودمم چند روز میخوام ثبت نام کنم موفق نمیشم برام دعا کن بالاخره بشه چون طلا فروخ ... عجله کن هین دست اون دست نکن حالا اگه کم داری هم قرض کن بعد بده بخر حداقل ضرر نکنی عزیزم
خندان_چهر عضویت: 1400/08/24 تعداد پست: 13702 در مورد چیش اطلاعات میخوای ما نمایندگی داریم بگو بپرسم بهت بگم سلام عزیزم من خواهرم قضدداره کوییک بخره الان چطور میتونه بخره که پولش کمتر در بیاد ؟کی ثبت نام میکنن؟هزینه کلش چقد؟
خندان_چهر عضویت: 1400/08/24 تعداد پست: 13702 سلام من صبحی با هزار بدبختی و قرض و طلا فروختن پول جور کردم ساینا تموم شد نوشت تکمیل ظرفیت فقط کوییک ... عزیز کوییک مگه گرونتر از ساینا هست؟