2777
2789
عنوان

کسی بچه گربه مهربون نازی می خواد؟

232 بازدید | 33 پست

بچه ها جون یه بچه گربه ۳ ماهه تو پارکینگ شرکتمونه... اینا سه تا خواهر و برادر بودن. دوتاشون احتمالن پر کشیدن و این بچه به شدت مهربون و دستیه... هفته پیش یکی از همکارا اینو برد خونه.. شست و برد دامپزشکی و کمی عفونت ریه داشت و درمانش کرد و چون همسرشون مغزشون رو عمل کردن توانایی نگهداری از این بچه رو ندارن متاسفانه. 5 شنبه می خواستن پیشی رو برگردونن پارکینگ اداره. متوجه شدن پیشی رفته رو تخت پسرشون و داره اشک میریزه     میگن حس ششمشون خیلی قویه و گویا متوجه شده که قرار نیست دیگه تو اون خونه باشه  

از همسرشون خواستن پیشی رو نوازش کنه و بهشون گفتن این بچه فکر میکنه تو دوسش نداری... 

خلاصه پیشی تو بغل همسرشون آروم گرفت..

بچه ها جون کسی شرایط نگهداری از این بچه رو داره؟

بی نهایت احساساتی و مهربونه... عکس و فیلمم ازش دارم..

روی این قفل نوشتند دعا می خواهد / من سپردم به خودش هرچه خدا می خواهد...  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همون بذارید تو پارکینگ گاهی غذا بدبن

این بیرونی ها خیلی شیطونن اکثرا کسایی که خونه میبرنشون بعد مدتی اذیتا و شلوغکاری هاش رو میبینن دوباره بیرونش میکنن 

مبل و پرده رو چنگ میزنن و خراب میکنن

اینا مقاومن بیرون از پس خودشون برمیان

همون بذارید تو پارکینگ گاهی غذا بدبن این بیرونی ها خیلی شیطونن اکثرا کسایی که خونه میبرنشون بعد مدت ...

ما یک گربه خیابونی عادتی داشتیم تا چشم مارو دور میدید میرفت سراغ مرغ عشقامون

بچه ها تو عکس خیای قشنگ نیست ولی بی اندازه مهربونه.. من که بهش غذا میدادم همیشه اول میگفت نازم کن.. کلی تشکر میکرد بعد غذاشو میخورد... فیلمم ازش دارم... اگر خواستید دایرکت پیام بدید براتون ارسال کنم.

روی این قفل نوشتند دعا می خواهد / من سپردم به خودش هرچه خدا می خواهد...