2777
2789
عنوان

شوهر دکتر اما...

| مشاهده متن کامل بحث + 5109 بازدید | 72 پست
یه بچه داری؟ دخترت از اینجا بودن راضیه؟

واسه خودم خیلی سخت شده.چند بار هم پیشنهاد طلاق دادم به شوهرم.که خودش بمونه و من و دخترم برگردیم شهرمون.خیلی افسرده شدم.مردم خوبین.اما نمیتونم واسه دوستی و رفت و امد خیلی تفاوت داریم.هنوز دوست صمیمی ندارم.از صبح تا شب با کسی صحبت نمیکنم.انقدر حرف نزدم.که کلمه ها توی ذهنم نمیاد حرف زدن یادم رفته لکنت گرفتم.

بله.دخترم که دیگه زبونشونو یاد گرفته و دوسشون داره.و کنکور هم که داره میگه نمیخوام از این شهر برم.چو ...

پس اونا که راضین مجبوری توام کنار بیای یه جوری سرتو گرم کنی یا کاری مغازه ای چیزی راه بنداز سرگرم شی از اونجاییم که همسر آقای دکتر معتمدِ اون شهری مردم بهت احترام میذارن و هواتو خواهند داشت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسه خودم خیلی سخت شده.چند بار هم پیشنهاد طلاق دادم به شوهرم.که خودش بمونه و من و دخترم برگردیم شهرم ...

ای جانم درکت میکنم کاش شوهرت یه کم بیشتر به فکر روان شما بود خیلی سخته تنها بودن میتونم بپرسم کدوم شهری؟

ای جانم درکت میکنم کاش شوهرت یه کم بیشتر به فکر روان شما بود خیلی سخته تنها بودن میتونم بپرسم کدوم ش ...

شهرهای جنوبی شرجی.میترسم شناسایی بشم.چون توی تاپیکهای زیادی نظر دادم.اسم شهرو اجازه بدین نگم فدات شم🌷

شهرهای جنوبی شرجی.میترسم شناسایی بشم.چون توی تاپیکهای زیادی نظر دادم.اسم شهرو اجازه بدین نگم فدات شم ...

باشه شهرای جنوبی ام خیلی گرم و سخته، خیلی واست ناراحت شدم از اینکه اونجا همزبون و فامیل نداری و از حس غربتت؛  امیدوارم وضعیتت همونجوری که میخوای بشه و از این ببعد شادتر زندگی کنی حالا به هر طریقی! خدا بخواد یه جوری میشه

به چه دردی میخوره همچین شوهری  فقط دلت خوشه دکتره؟

دقیقا.دلم خوشست که نامم کبوتر حرم است.همه فامیل فکر میکنن.خوشبختترین دخترا من بودم .در صورتی که دخترای خودشون با کارمند و کاسب و کارگر و خیاط و نجار و معلم اینا ازدواج کردن و تو شهر خودمون موندن.هر روز پدر و مادرشونو میبینن.مهمونی میرن.مهمون میاد واسشون.دید و بازدید عید و هزار خوشی که من از همشون محرومم

چند شب ی کتابی خوندم خاطرات یک جراح بود که می‌گفت آمار طلاق بین پزشکان چندین برابر دیگر مشاغله،

من نمی‌دونم تو طرح هستن ایشون یا نه 

اما واقعا درک کنید، پزشکی خیلی بی رحم و سخته!

آمار خودکشی رزیدنت ها رو برید ببینید هم شیفت شب هم در حال خواندن برای تخصص با اون حجم کتاب.

بنظرم پشتش باشید و سعی کنید برنامه تفریح رو خودتون بچینید، میگذره این ایام

خودم را در آغوش گرفته ام، نه چندان با لطافت، نه چندان با محبت، اما ..... وفادار، ....وفادار
حرفش اینه.خودت برو تفریح کن.بگرد.من نمیتونم بیام خودت برو.خب شوهرم ادم واسه چیه؟ چقدر تنهایی برم این ...

بازم بیشتر تلاش کن هم برای حفظ زندگیت هم برای اینکه شوهرت رو قانع کنی،یا با یه کسی که شوهرت ازش حرف شنوی داره صحبت کن و ازش بخواه بهت کمک کنه در حل مشکلت یا برو پیش یه مشاور باوجدان،پیش هر مشاوری نریا،چون بعضیهاشون عجیب ضد مرد و یا فمینیستن،عزیزم نا امیدی آخرین مسیره،باز هم بهت میگم ،واقعا داشتن همسری که درد مردم براش مهمه یه نعمته