2777
2789
عنوان

چقدر بي پولي بده

552 بازدید | 15 پست

دارم ميميرم واسه يك ساعت خواب 

اومدم سركار ولي از كارم متنفرم سخت و زياده با حقوق ناچيز  ولي به همونم محتاجم 

همكارامم رو مخن 

دلم ميخواد الان خونه خواب بودم 

خونم كارم زياده دستمم تند نيستم تا كارام تموم شه بخوابم ساعت از ١٢ ميگذره 

😩😩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حسابدار

خوبه که، من تایپ می کردم ساعت یازده که میشد می گفتم کاش الان خونه بودم نهار درست می کردم با دخترم می خوردم حسرت یه روز بارونی که تو خونه باشم رو داشتم الان چند ساله نمیرم دیگه ولی دلم برا اونجا تنگ شده 

آره اون شب رفتیم بازار کارتمو یادم رفته بود.مثلا رفته بودیم خرید عید. با پولای نقدم فقط تونستیم واسه پسرم لباس بخریم. به شوهرم گفتم چقد بده آدم پول نداشته باشه

با عمق وجودم بی پولا رو درک کردم

انشااله خدا به همه بده، انقد که آرزوی هیچی به دلشون نمونه

مادر و پدرای خیلی سختگیر ، بهترین دروغگو ها رو تحویل جامعه میدن

و منی ک بیکارم 

واقعا هیچکی هیچکیو درک نمیکنه 

کاش شغل خوبی داشتم 

چیه بیکاری

هرچقدرم تفریح میکنم باز دوس داشم درامد بالا داشم

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟

عزیزم حق داری ، ادم کسل و خسته میشه ...ولی میدونی که اگه دائم به این موضوع. فکرکنی خدا کاری میکنه بشینی تو خونه و کارت به جایی میرسه حسرت همین امروزت را بخوری ....پس انرژی مثبت به خودت بده ❤️💚💜🧡💙🤎🖤🤍💛 

ب این فکر کن که به مرور پیشرفت میکنی و از خیلی ها جلوتری ...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
خوبه که، من تایپ می کردم ساعت یازده که میشد می گفتم کاش الان خونه بودم نهار درست می کردم با دخترم می ...

اسمش فقط خوبه 

كار زياد و پول كم 

بلانسبت انگار دارم حمالي مبكنم

جسارت میشه بپرسم ماهی چقد وبرای چندساعت کارمیگیرید؟

من تا دوماه پیش روزی شش ساعت برای یک ودویست میرفتم

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱