2777
2789

من عقد هستم امسالم قرار بود خونواده نامزدم برام عیدی بیارن که اونم نیاوردن نامزدمم مجبور شد خودش بیاره اونم چون وضع مالیش خوب نبود نتونست منم برا اینکه پیش خونوادم شرمنده نشن گوشواره مو فروختم دادم بهش تا بخره 

اونوقت الان بهم میگه برا اینکه واس خودت لباس بخری فروختی 🥲💔

از ی طرفم مامانم پول اون گوشواره هارو ب سختی داده بود  اگه بفهمه فروختم کلی ناراحت میشه

میخوام هر چی خریدن رو بزارم بمونه خونشون عیدی هم قبول نکنم برم خونمون تصمیم درستیع ب نظرتون؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید گلی 

اما هم کارت و هم انتخابت احمقانه اس

تجدید نظر کن 

خودتو با این آدم بدبخت میکنی 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

اونم تو این گرونی 

بعد خیلی ببخشید دخالت میکنم

ولی همچین ادمی ک انقدر پرروعه

هم پول نداره هم زبونش درازه در مقابل محبتت

میتونه شوهر خوبی برای تو و پدر قابلی برای بچه هات باشه؟

مردای بی لیاقت 

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐
هعی کلی پشیمونم

عزیزم درس بشه برات که سنجیده تر عمل کنی

اول اینکه همه ی خصوصیات اخلاقی همسرتو درنظر بگیر و برانداز کن که واقعا ایشون مناسبته یا نه بعدا تصمیم عروسی بگیر

بعدم حتما حتما کتابای روانشناسی و شخصیتی گوش کن تا یاد بگیری چه کارهایی رو باید انجام بدی و چه کارهایی رو نه، ضعف های شخصیتیت رو پیدا کن و دنبال بهبودش باش

همه ی ماها عیب و ایرادهایی داریم چون تربیت کامل و درستی نداشتیم ولی از یه جایی به بعد خودمون باید دنبالش باشیم تا زندگی راحتی رو برای خودمون بسازیم

من درکت میکنم عزیزم، خواستی عزت و احترامتو پیش خانواده ت حفظ کنی و از سرکوفت ها و حرفای احتمالی جلوگیری کنی و روی همسرتم زیادی حساب باز کردی که اونم درکت میکنه

ولی متاسفانه همیشه چیزی که توی ذهنمون هست درست پیش نمیره

اشتباه از همسرتم بوده که اون طلا و پول رو قبول کرده نباید میزاشت تو اینکارو کنی و زرنگ بازی دراورده، برای همین دوستان گفتن که توی انتخابت دقت بیشتری کن

درهرحال عزیزم اگه منطقی بررسی کنی همیشه نتیجه ی خوبی داره تا اینکه احساسی برخورد کنی