2777
2789
همین امشب نمیدونم تموم میشه یا نه فرداش قشنگه یا نه خیلی سخته سردرگمی

همین امشب که هنوزم تموم نشده یک ماهه مثل امشبم با گریه خابم برده و بیدار شدم دعا کنید یا من بمیرم یا شوهرم بمیره 😞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان خوبه؟

در ای سی یو رسیدم سرم از شدت اضطراب گیج رفت و پام شل شد. خواهرم فورا گرفت منو. رو تخت دراز کشیدم تمام بدنم بی حس بود. خواهرم ماساژم میداد. همش میگفتم این شب چطور تموم میشه. فکرش دیوونه م میکرد. تنها امید شبم و به صبح رسوند. صبحش رفتم دیدمش از دستگاه در آورده بودنش ولی نمیتونست بدون اکسیژن نفس بکشه انگار داشت خفه میشد پرستار گفت برم بیرون عقب عقب رفتم بیرون. و تو راهرو بلند گریه میکردم و ......  . یک ساعتی بعد پرستار اومد صدام زد مامان امیری بیا ب بچه ت شیر بده( آخه شیر خوردن براش ممنوع بود فقط سرم میدادن و شیر خوردن یعنی می‌تونه نفس بکشه بدون دستگاه ) اونجا انگار دنیا رو بهم دادن روزی هزار بار تا مدتها این جمله رو با خودم تکرار میکردم مامان امیری  مامان امیری بیا به بچت شیر بده .وقتی رفتم دیدم از دستگاه بیرون آوردش پرستار گفت براش کلاه بیار . بیرون بود داشت نفس می‌کشد اونجا فهمیدم شب های سخت وقتی خدا بخواد میگذره  

در ای سی یو رسیدم سرم از شدت اضطراب گیج رفت و پام شل شد. خواهرم فورا گرفت منو. رو تخت دراز کشی ...

واقعن براتون خوشحال شدم 

دعا کن مشکلات منم حل شه

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
واقعن براتون خوشحال شدم  دعا کن مشکلات منم حل شه

ببین توی ماه رمضون اگر دعا بخونی و ایمان داشته باشی که خدا دعات رو قبول می‌کنه. بهش باور داشته باشی و فقط و فقط از خود خدا بخوای و صداش بزنی. رمضان سال بعد نمیاد مگر اینکه دعات قبول شده باشه. 

ببین توی ماه رمضون اگر دعا بخونی و ایمان داشته باشی که خدا دعات رو قبول می‌کنه. بهش باور داشته باشی ...

ممنونم عزیزم حتما دعا میکنم 

خدا نی نی شما رو هم حفظ کنه

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻