2777
2789

هفته ۳۴ ام الان دیدم هر طرف شکمم ۴ ۵ تا ترک زشت خورده 😭😭😭

کسب بوده ماه نهم یهو کلی ترک بخوره؟

خیلی خوشحال و امیدوار بودم که ترک نخوردم تا الان

همشم چرب میکردم از بایو اویل و انواع روغنای گیاهی 😭

من هیچی نداشتم ماه ۸ شکمم ترک خورد۹ دیگه بدتر شد

دخترِ قشنگ مامان👶بیصبرانه منتظرتم...💗👶             خدا جونم خودت بهم دادیش خودتم مراقبش باش دخترمو صحیح و سالم از تو میخوام👼🙏🤲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از هفته ی ۳۶ یهو ترک خورد اما همچنان یه کرمی بود میزدم تا تموم شد بعد زایمانم بود 

ترکها محو شدن 

چرب کن یا کرم مخصوص بزن تا قوتی قرمزه میره 

•معمار و طراح داخلی• •مشاور دکوراسیون و چیدمان• •تایپ شخصیتی ISTJ•

من از هفته ی ۳۶ یهو ترک خورد اما همچنان یه کرمی بود میزدم تا تموم شد بعد زایمانم بود 

ترکها محو شدن 

چرب کن یا کرم مخصوص بزن تا قوتی قرمزه میره 

•معمار و طراح داخلی• •مشاور دکوراسیون و چیدمان• •تایپ شخصیتی ISTJ•

اره منم وسطای ۸ ماهگی بودم متوجه شدم دوسه تا ترک اینطرف شکمم زدم دوسه تا اونور 

بعد مادرشوهر عزیزم گفت دخترم توروخدا روغن زیتون و روغن نارگیل بزن حیفه شکم صاف و قشنگت مث من نابود شه 

بعد منه خر اون موقع داغ بودم گفتم مامااااااان دلت میاااااااااااااد؟ اینا رد پای یک انساااااانهههههههههه

اخر نه ماهگی دیدم ردپای یک انسان به رد چنگال یک گوریل بیشتر شبیهه انقد ترک خورده

پسرم؛ بزرگ مردِ کوچکِ من...تو بهترین هدیه خدا و زیباترین ثمره ی عشق مایی، من و بابایی بی صبرانه منتظرِ گرفتن دستای کوچولوتیم👨‍👩‍👧 خدایا بزرگترین سرمایه های زندگیم؛ همسرم و کوچولومون رو همیشه به تو میسپارم مواظب عزیزترینام باش❤🥰

عزیزم من دو شب مونده به زایمانم دقیقا ۳۸ هفته کاملا ترک خوردم

درسته که ترک میخوری اما مثل کسایی که از ماه هفتم ترک میندازن نیست 

عمیق و بزرگ نمیشن

برا من انگار محو شدن دیگه

❌لطفا لایک نکنید❌ممنونم ☺️ وِل کن جهان را ، قهوه ات یخ کرد ...☕️