2777
2789
عنوان

مادر همسر

377 بازدید | 26 پست

سلام عزیزای دلم یه مشورت میخواستم باهاتون کنم

یه عدد تازه عروسم😅

۳ تا جاری دیگه..و ۲ تا خواهر شوهر دارم

یکی از جاری ها و خواهر شوهرا شهر دیگه زندگی میکنن

مادر شوهرم مهربونه زن ساکت و آرومیه..دیسک کمر و گردن داره

و مابقی جاری ها اصلا بهش کمک نمیکنن..ولی همسر من همیشه تاکید داره رو اینکه به مامانم کمک کن زیاد برو پیشش

کاری داره براش انجام بده گناه داره

من مشکلی با این مسئله ندارم ولی خب وقتی میبینم اونا نشستن دست به سیاه و سفید نمیزنن یه جوری میشم

شما باشید چیکار میکنید😅💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه کمکی مثلا

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!

منم جاریم با اینکه با مادرشوهرم زندگی میکنه فقط کارای خودشو بچه هاشو انجام میده حتی یشب ک خاهرشوهرم رفته بود خونه خواهرشوهر متاهلم، وقتی برگشت اومد خونه ی ما گله گذاری ک وقتی من نبودم عروس حتی ب مامان شام هم نداد. خودش و شوهر و بچه هاش شام خوردن رفتن اتاقشون.

مادرشوهر من دیابت داره وزنش خیلی سنگینه روی تخت خودش همیشه نشسته یکی باید غذاشو ببره پیشش ولی جاریم نبرد. درصورتی ک من هرموقع غذایی ک مادرشوهرم دوسداره درست کنم براش میبرم اون شب خواهرشوهرم گفت مامان خیلی ازش ناراحت شد گفت فلان عروس (من) از خونه خودش برام غذا میاره میاد زیرمو جارو میکنه لباسامو جمع میکنه

اینارو گفتم ک اول ب چشمشون نمیومد خیلیییییی بلا سرم دادن بخدا اگ بگم ی کتاب میشه ولی الان حالیشونه براشون کی بودم بعد از ۷ سال

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن