2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین تو روخدا

54 بازدید | 14 پست

شیره ت.ریاک اگ یبار آدم مصرف کنه اعتیاد پیدا میکنه؟

طرف س روزه آنفولانزا گرفته مث کرونا همش خوابه 

بهش شیره دادن الان بهتره.

این معتاد میشه؟

یا شده؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب چرا بهش شیره دادن دارو نبود

بابای گاوش

میگه یبارم تو دبیرستان بهش داده مریض بوده خوب شده یبارم امشب

من باهاش قطع ارتباط کردم 

میگ بدون ت نمیتونم 

اعصابم خورد کرده چ گوهی خوردم 

بابای گاوش میگه یبارم تو دبیرستان بهش داده مریض بوده خوب شده یبارم امشب من باهاش قطع ارتباط کردم&n ...

خو طرف خودش نباید بخوره

لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏

بابای گاوش میگه یبارم تو دبیرستان بهش داده مریض بوده خوب شده یبارم امشب من باهاش قطع ارتباط کردم&n ...

نه معتاد نمیشه اگ ده روز بکشه پشت سرهم معتادش میشه من دیدم ک میگم هیچ نگران نباش

نه معتاد نمیشه اگ ده روز بکشه پشت سرهم معتادش میشه من دیدم ک میگم هیچ نگران نباش

مطمینی؟

یبارم هم چندین ماه پیش تو حرفا می‌گفت کسی ک یذره شیشه بکشه ۲۴ ساعت انرژی داره هیچکسم نمی‌فهمه کشیده

یکی دوماه پیشم که دیدمش صداش مث معتادا بود 

اعصابم خورد کرده 

عشقم عشقم راه انداخته اه در بساط نداره 

ازینور ورم با این حرفا و کاراش دیونم کرده 

اگ معتاد باشه من چ غلطی کنم 😭چرا بعضی مردا اینطورین ای خدا

مطمینی؟ یبارم هم چندین ماه پیش تو حرفا می‌گفت کسی ک یذره شیشه بکشه ۲۴ ساعت انرژی داره هیچکسم نمی‌فه ...

عزیزم شیشه هزار برابر با تریاک و شیره فرق داره من پدرشوهرم پیره میکشه کشاورز هس همیشه میگه با یبار کشیدن معتادنمیشی من مریض بودم بهم دود داد خوب شدم ولی میبینی معتاد نشدم...اگ معتاد باشه اخلاق بد داره کار نمیکنه و حالت خماری داره اگم نشعه باشع خودشو میخارونه هی

مطمینی؟ یبارم هم چندین ماه پیش تو حرفا می‌گفت کسی ک یذره شیشه بکشه ۲۴ ساعت انرژی داره هیچکسم نمی‌فه ...

دوستم دومین شوهرش بود ولی وقتی فهمید جدا شد😪 بنظر من با آدم معتاد نمیشه زندگی کرد میتونی صحبت های دکتر انوشه راجب بع تریاک و بقیه مواد گوش بدی ک چ فاجعه ای ب بار میاره

😮‍💨🥺من خنگم نمی‌فهمم  از دستش حرص میخورم

کاری نداره بزن نت بخون علائم رفتار و اخلاق ادم معتاد به شیره و تریاک.ولی بدون اگ معتاده بزن بیرون تحمل نکن .دوروز دیگش برات بد میشه با زندگی یا بچه خدای نکرده

کاری نداره بزن نت بخون علائم رفتار و اخلاق ادم معتاد به شیره و تریاک.ولی بدون اگ معتاده بزن بیرون تح ...

اره همینطوریش ک ازدواج نکردم دیونم کرده دیگ هیچی بخام باهاش ی عمر سرکنم