2777
2789

3روزه مرخص شده

تنکی نفس گرفته ریه هاشو خلط گرفته

حالش خیلی بده ب زور نفسش میره ومیاد

چیکار کنم ریه هاش باز بشه 

مثلا یکی می‌گفت شلغم آبپز کن بخوره

امتحان کردم واقعاً خلطش یکم میاد ولی بازم خوب نشد

شمارو قسم میدم ب فاطمه زهرا براش دعا کنید 

دارم سکته میکنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عمل چی کرده؟ شاید اثر داروی بیهوشیه منم بعد از سزارین ریم خلطی شد. تخم بالنگو از عطاری بگیر روش آبجوش بریز با نوک قاشق عسل حالت ژله ای شد همونطور گرم روزی چندبار بهش بده خوب میشه

چه ترسی از بی همگی، باتو _________#خدا

عزیزم براشون حمد میخونم

بخور آب و پیاز رو امتحان کردی؟

عزیزای دلم با دلای پاکتون دعام کنید واگه خواستین یه صلوات واسه برآورده شدن حاجتم بفرستین...ان شاءالله ک حاجت روا بشید ممنون ازهمتون مهربوناا😘

سلام نگران نباش انشالله خوب بشع عزیزم همون شلغما یکم توشا خالی کن عسل ی قاشق بریزبده بهش بخوره دمنوش اویشن عناب عالیه سیب درختی عناب بجشون بهش بده بخورع دسگا بخور اگ دارین توش برگ اکالیپتوس بریز بزار ت خونه بخور بده عالیه 

﮼هیچۍواسم‌مثلِ‌توقشنگ‌نیست دلبر!♥️👩‍❤️‍👨

شلغم رو با اب خیلی کم بپز و بعد که خوب پخت از ابی که توش شلغم رو پختی بش بده بخوره.چون با اب کم پختی ابش یک غلیظ شده.همون اب غلیظ شده رو بهش بده بخوره.خیلی موثره.هشت تخمه هم دم کن با کمی نبات..یا اویشن هم دمنوشش خیلی خوبه.دخترم دوبار ازین ویروسای زمستونی گرفت چنان سرفه میکرد که خون بالا میاورد با همینا که گفتم به خصوص شلغم روزی سه چهار بار بش میدادم خوب شد.چای نبات هم مرتب میخورد.

شلغم رو با اب خیلی کم بپز و بعد که خوب پخت از ابی که توش شلغم رو پختی بش بده بخوره.چون با اب کم پختی ...

نبات برا خلط گلو درد خوب نیست ک 

وای ما میخوریم.نمیدونم والا.واقعا خوب نیست؟؟ واسه ما تاثیر داره.ما همه دردامون با چای نبات درمان میش ...

عزیزم تعجب کردم اصن گفتی ب بچه چای نبات میدادی🤦🏻‍♀️😂اره گلم شیرینیش تشدید میکنه گلو دردا