2777
2789
عنوان

خرید لباس با شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 24 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ادم غرورش له میشه ... خاست بخره واقعا دوس ندارم دیگ

منم اتفاقا پریروز بود گفتم بریم شال بگیریم گفت ب وقتش عزیزم داشتم دیوونه میشدم تودلم میگفتم اخه ی شال 200/300تومنی و اخه ادم اینجوری میگه چون هفته قبلشم رفته بودیم بیرون گفته بودم این دومین بار خیلی ناراحت شدم ...ولی دیروز ک رفتیم خودش گفت بریم لباس بخریم و ...یجورایی از دلم دراورد 

درخواست دوستی ندیددددد چه مذکر چه مونث 🙏🫥

این جور اتفاق ها را زود فراموش کن و به خودت بگو فدا سرم که نخرید ... اصلا بهش فکرم نکن نذار این چیزای ساده ناراحتت کنه منم چند بار تجربه این چیزا را داشتم ولی سعی کردم فراموش کنم چون فقط حال خودم خراب تر میشد... مثلا میخوان گربه را دم حجله بکشن یا مثلا شاید فکر میکنن کلی پول مانتو شلوار شده بسه برا امروزش... ببین اصلا نمیشه فهمید چی میگذره تو ذهنشون ... انگار هنوز پسر خانوادشونن تا همسر ما... پس عزیزم محکم باش و با این چیزا خودت را و ذهنت زیبات را درگیر نکن.بعدا میخره برات گلم اشکال نداره...

منم اتفاقا پریروز بود گفتم بریم شال بگیریم گفت ب وقتش عزیزم داشتم دیوونه میشدم تودلم میگفتم اخه ی شا ...

ولی اینا رفته رفته ب نظرم درس میشن مخصوصا ادم بعد عروسی چون میره خونه خودش ،خودش راحت میتونه خواستشو بگه و تصمیمات مستقلانه بگیره ب نظرم 

منم اتفاقا پریروز بود گفتم بریم شال بگیریم گفت ب وقتش عزیزم داشتم دیوونه میشدم تودلم میگفتم اخه ی شا ...

من اولش گفتم پول نداره شاید ... بعد دیدم یجا یچ‌خاست بخره برا مشترکمون البته یکو خورده ایی ک نگرفتبم پس داشت و نخرید این داغونم کرد

این جور اتفاق ها را زود فراموش کن و به خودت بگو فدا سرم که نخرید ... اصلا بهش فکرم نکن نذار این چیزا ...

دقیقا تو تن ادم میبینن ذوق میکنن ولی موقع گرفتنی با قیافه گرفتن😂🤦