2777
2789

هیچوقت دلیل یه سری از چیزا رو نمی نمیدم الان فهمیدم مبتلا به این هستم. 

1-به نور و صدا حساسم.. یه سری صداها خیلی آزارم میدن

2-بدغذام.. غذاهای خاص میخورم 

3-بافت یه سری لباسها اذیتم میکنن 

4-اصلا نمیتونم به چشم آدما نگاه کنم.. دارم حرف میزنم به قسمت های دیگه نگاه میکنم یا حتی جاهای دیگه 

5-نمبتونم ارتباطم رو دائمی با آدما ادامه بدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه جالب!

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.

اوتیسم یک طیف وسیع داره...همین که تا الان تشخیص داده نشده، نشون میده نوع ملایم بوده. بیشتر یک نوع اختلال پردازشی حسی

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

اتیسم بیماری جدیده قدیم نبود اونم عوارض واکسنها و داروهای اشتباه و قرصهای جلوگیری و تغذیه نامناسب 

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم