2777
2789

خودم سیب زمینی نگینی سرخ میکنم بهش پیاز کاراملی ریز و فلفل دلمه و جعفری و هویج نگینی و لوبیا سبز  که پخته شده همه و سوسیس نگینی مخلوط میکنم یدونه تخم مرغ میرنم عین کوکو سرخ میکنم ادویه هم نمک و فلفل و زردچوبه و اویشن و پاپریکا بی نهایت خوشمزس

سیب زمینی سرخ میکنم و بعد تن ماهی کمی هم رب و ادویه

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اینو درست میکنم یکمم شوید خشک میزنم با برنج میخوریم

باید با شوید هم امتحان کنم😁

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.

من سیبزمینی سرخ کرده نگینی

قارچ سرخ کرده

سوسیس سرخ کرده فلفل دلمه ای و هرآنچه در دسترس باشه 

سرخ کرده و همراه پنیرپیتزا در اخر داخل ماهیتابه تا پنیر آب بشه

بهش میگیم پیتزا تابه ای

بابا بخدا من کاربر قدیمی ام.سایت بروز شد کاربریم پرید.نسخه جدید ازت بدم میاد😒😒
منم اینو درست میکنم یکمم شوید خشک میزنم با برنج میخوریم

من یه خورده قارچ سرخ میکنم با فلفل دلمه و مرغ اب پز میکنم از قبل با اون قادچا سرخ میکنم تو ماهیتابه بعد روشون پنیر پیتزا و اویشن نیریزم با خیارشور و کاهو خوشمزه وعالی 

همه چیز ازذهنت شروع میشه 
خوشمزه ترش میکنه حتما امتحان کن

حتمااااا مرسییی

غذای فوری: پیاز را رنده می کنم و کمی با زردچوبه تفت میدم. بعد پودر شوید و پودر سیر میزنم و برنج و کته می کنم. زمانی که پخت، نخود سبز پخته و تن ماهی بهش اضافه می کنم و مخلوط می کنم (نخود سبز را می تونید حذف کنید). همراه با سالاد شیرازی یا  گوجه خورد شده و خیار شور

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم