2777
2789
عنوان

وسایل پذیرایی امروزم +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 2295 بازدید | 73 پست
یعنی مامانت هرسال برای همه دختراش باید عیدی ببره ؟ رسمتونه ؟ببخشید کنجکاویم گد کرد

مام رسم داریم

مامان جونم بر مامانم میاره شیرینی اینام میگیرن برامون😊

مشکلات بزرگم را به خدای بزرگم میسپارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله مامانم اینا برای دختراش هر سال میبرن 

اره خوبع 

ولی ماها لرعکس خیلیا تو سایت چند مدل غذا و اینا درس نمیکیم فوقش دیگه دومدل باشه اصلا رسم ژله و پیش غذا پس غذا نداریم

❌لایک نکنید❌    کاش خانواده ها یاد بگیرن بجای محدود کردن دخترا پسرای خوبی تربیت کنن😑😔                
عکس پتو شوروبزار

پتو شو چیه؟؟؟؟؟

بالأخره خوب می‌شه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم چون سپردیم به خدا...و همین که بهش سپردیمیعنی باور داریم که ته این مسیر روشنیه. زندگی گاهی صبوری می‌خواد!همین که هنوز ادامه می‌دیم یعنی امیدمون زنده‌ست.و همین کافیه برای اینکه بدونیم معجزه‌ها همیشه یه قدم جلوتر از ما هستن!✨🍀🤍

ماهم این رسم داریم پدر برادر عیدی میبرن هر سال

اخه ماهم داریم ولی نه انقدر سخت که فلان چیز باشه نباشه خیلی عادی 

بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن‌،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.
من ازدواج کردم عزیزم مامان خودم با آبجی هام عیدی آوردن   خواهر شوهرم و مادرشوهرمم اینجا بودن ا ...

عاو من اشتباه متوجه شدم پس

فک کردم شما هم عقدی 

اگ اینطوره ک ن عالی بود همچی  

اگه جوابتو ندادم بدون در حد هم کلام شدن هم نبودی...همجنسگراها ریپ نزنید و تو تاپیکم نیاید ممنون
بله مامانم اینا برای دختراش هر سال میبرن 

مبارکت باشه عزیزم،میگم عکس کامل اون سرویس چینیا سمت راست عکستو نداری میشه درموردش تویح بدی چنتاس و چیا توش میریزی

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇

مبارکع

شما همان کتاب‌هایی هستید که می‌خوانید، فیلم‌هایی که می‌بینید، موسیقی‌ای که گوش می‌دهید، آدم‌هایی که وقت‌تان را با آن‌ها می‌گذرانید، گفت‌وگوهایی که مشغول‌شان می‌شوید.آن‌چه به مغزتان می‌خورانید را خردمندانه انتخاب کنید ...!🌱🤍

پتو شو چیه؟؟؟؟؟

با توجه به اسمش پتو میشوره دیگه

بنظر وسیله کاربردی میاد 

اگه قیمتش مناسب باشه میخرم

غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊