2777
2789

شوهرم بخاطر اینکه معاف بشه از خدمت سربازی چندین سال پیش گفته مشکل اعصاب داره یه مدت کوناه تیمارستان هم بستری شده تا کارت معافیت گرفته از بهزیستی هم گفته مشکل اعصاب روان دارن اونجا هم بهش یه حقوقی میدن حالا من میخوام طلاق بگیرم چجوری برا دادگاه برم ثابت کنم اینجوری بوده بچه هامو بهش ندم کلا ادم درستی نیست دست بزنه وحشتناک در حد مرگ داره تو بهزیستی چون خالش کار میکنه براش اینکارو انجام داده از چه راهی برا دادگاه ثابت کنم

👀این شوهرای ما هربار زنگ  میزنیم میگیم کجاین میگن سر کار اگه راست میگفتن ما باید از نوک انگشت تا گردن النگوداشتیم  والا🤷‍♀️🤣 #شوهرای زحمت کش 😅🤭 # نه به شوهر آزاری😁

چرا با این خل ازدواج کردی اصن پسر سربازی سخت هست ولی دیگ نه در این حد 

از همون پرونده پزشکیش استفاده کن برو تیمارستان بگیر یا خود دادگاه بگو بگیرن

بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن‌،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا با این خل ازدواج کردی اصن پسر سربازی سخت هست ولی دیگ نه در این حد  از همون پرونده پزشکیش ا ...

من نمیدونستم الان بعد از ۱۰ سال فهمیدم اونم از زبون کسی بعد خودش بهم گفت اون تیمارستان نمیدونم کجا هست ولی دادگاه برم بگم خودشون میفهمن یا نه

👀این شوهرای ما هربار زنگ  میزنیم میگیم کجاین میگن سر کار اگه راست میگفتن ما باید از نوک انگشت تا گردن النگوداشتیم  والا🤷‍♀️🤣 #شوهرای زحمت کش 😅🤭 # نه به شوهر آزاری😁
من نمیدونستم الان بعد از ۱۰ سال فهمیدم اونم از زبون کسی بعد خودش بهم گفت اون تیمارستان نمیدونم کجا ه ...

به احتمال زیاد استعلام بگیرن ولی اگ وکیل بگیری کارت خیلی راحت تر پیش میره شاید خود وکیلت بتونه مدرک بگیره 

بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن‌،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.
خب اینکه بنفع شماس ک سابقه بستری داره و زودتر طلاق میگیری وبچها رو هم بهت میدن

خدا از زبونت بشنوه چون میدونم میخواد بخاطر بچه ها منو عذاب بده ولی هیچی ندارم نمیدونم کجا بدم پرونده بهم بدن اگه دادگاه بگم مشکل اعصاب روان داره بستری هم بود کارت معافیش اینحوری بهش دادن خود دادگاه پیگیر میشه چون میترسم بگم دستم جای بند نباشه بیشتر باهام دشمن بشه 

خدا از زبونت بشنوه چون میدونم میخواد بخاطر بچه ها منو عذاب بده ولی هیچی ندارم نمیدونم کجا بدم پرونده ...

به قاضی بگو سابقه بستری دربیمارستان رو داره و استعلام بگیره و کارت معافیتش هم بخاطر اعصاب وروان صادرشده.

به قاضی بگو سابقه بستری دربیمارستان رو داره و استعلام بگیره و کارت معافیتش هم بخاطر اعصاب وروان صادر ...

ممنون انشالا بشه کاری کرد چون خسته شدم کم اوردم