2777
2789
عنوان

برادراتون چقد بهتون عیدی میدن؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1454 بازدید | 70 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط یکیش میده 

۱۵۰تومن😆 

ازش انتظاری ندارم چون واقعا زندگیا سخت شده،همونم روش میزارم به بچه هاش عیدی میدم 

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
۳ تا خواهر داره نفری ۶ ملیون  به مامانش ده ملیون  به جاری هام نفری ۱۰ میده  البته ...

چ خوبه و پولدارید

یا حسین خودت ی نگاه ب داداشم کن.لطفا برای شفا داداشم صلوات بفرستید .یا امام زمان خودت نگاهی ب دلم کن خودت داداش کوچولومو شفا بده...
کسی که وضعیت مالی خوبی داره دلیلی نمیشه بی اندازه بذل و بخشش کنه زحمت میکشه که همسر و بچه هاش زندگی ...

عیدی اونم سالی یه بار اونم واس خواهر اسمش بذل و بخششه؟؟

اگه از گرونی لباس بچه گانه خسته شدین از آنلاین شاپ ما دیدن کنید...به قیمت عمده و باور نکردنی https://rubika.ir/arzanishop

اومدم بگم چه خواهر خوبی هستی کاری به مبلغ کادوت ندارم همین که به فکر خواهرتی خوبه ،خوش بحال خواهرت😍

ما آنجایی باختیم که صداقت داشتیم  در مقابل کسانی که سیاست داشتند🤦🙌

فقط یکیش میده  ۱۵۰تومن😆  ازش انتظاری ندارم چون واقعا زندگیا سخت شده،همونم روش میزارم به ...

به من چس تومن میدن 

فقط یکیشون پارسال 150داد زناشونم نفری 50😐

چیزی به ذهنم نمیرسه🙂😂❤