2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا من ببخشه 

یه زمانی منم نوجوان بودم از دخلش کش رفتم خودش نمیداد 

چند روز پیش یه پولی گذاشتم روش بردم دادم بهش گفتم حلال کن برداشتم نگرفت ازم 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

کاری نداره من که خیلی تا الان پول یواشکی برداشتم😐😂زمانی که حموم هست با گوشیش کارت به کارت انجام میدم با برنامه آپ به همین راحتی  و بعد پیامش پاک میکنم البته بگم اگر 200 تومان نیاز دارم........ از هر کارتیش 50  تومن برمیدارم حالیش نشه اما خب بابام بهم پول میده ها ولی باز برمیدارم پس انداز کنم😑🌷🌧️

دعا کنید به منم بده برم رامسر نزدیک عیده😂 وگرنه براش دعا میزنم 🤣

من میگم پسرا بیشتر سمت جادو جنبل میرن میگید نه 

والا شوهرم میخواست دعا کنه برای پدرش دعوامون شد سه روز باهاش حرف نزدم گفتم بری اسمت نمیارم میخوای بدبختمون کنی 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

کاری نداره من که خیلی تا الان پول یواشکی برداشتم😐😂زمانی که حموم هست با گوشیش کارت به کارت انجام می ...

ببین اینقد زرنگه من رمز پویا گذاشته بودم رفته سوزوندتش

مگه پولی ک یواشکی برمیداری ا بابا باید حلالیت طلبید؟😑

راضی نبود دیگه 

بابام امروز فرداست معلوم نیست فردا چی بشه نمیخواستم گردنم بمونه شایدم من زودتر مردم