2777
2789
آخ گفتیااا من بدجور هوس قیمه کردم قرمه که هر روز هم باشه باز هوس میکنم 

من باردارم،حالت تهوع داشتم این چند روز،آنفولانزا هم گرفته بودم،یه تصادفی هم تو این هفته اخیر کردم،خلاصه همه چی دست به دست هم داده بود کلا اشتهام بستههه بود،از عصر حالم بهتره و فقط دلم قرمه میخواد،روستا زندگی میکنم نمیشه سفارش داد😟😟

تو دنیایی که یه روزی روحت ترکت می‌کنه... ❄️ انتظاری از بقیه نداشته باش...🌼🌼

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من باردارم،حالت تهوع داشتم این چند روز،آنفولانزا هم گرفته بودم،یه تصادفی هم تو این هفته اخیر کردم،خل ...

الاهی الان بهتری؟حیف من نمیتونم برات درست کنم وگرنه در خدمتم خودت نمیتونی درست کنی یا همسرت یا خانوادت؟

من از پریشب فهمیدم که تنها تر از همیشم آره دوریت باعث میشه که بدتر عصبی شم....!🥲❤️‍🩹
الاهی الان بهتری؟حیف من نمیتونم برات درست کنم وگرنه در خدمتم خودت نمیتونی درست کنی یا همسرت یا خانوا ...

قربونت عزیزم بهترم،اره مامانم امروز درست کرد😘

تو دنیایی که یه روزی روحت ترکت می‌کنه... ❄️ انتظاری از بقیه نداشته باش...🌼🌼

سحر ذکریا واقعا فاجعه ست🤮

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم