بچه ها دیشب با شوهرم دعوامون شد همش الکی اخلاقش همش اینجوری سر هر چیز الکی بحث میکنه دیشب بخاطر اینکه پوست لیمو ترش اومد تو دهنش تو غذا شروع کرد داد زدن بعد من رفتم تو یه اتاق دیگه اصلا باهاش دعوا نکنم بخاطر بچه هام بعد اومد تو اتاق گفت منت پدرتو داری برو جمع کن برو خونه بابات وسیله هاتم میفرستم خونه بابات خیلی بهم فوش داد ببینین چقد الکی بچه ها افسردگی گرفتم کل هفته خونه بودم حتی اجازه نمیداد برم خونه مامانم خسته شدم دیگه منم پاشدم زنگ زدم به ابجیم اومد دنبالم بهم میگفت یا میری یا خودم زنگ میزنم میگم بیان دنبالت بچه هارو هم نمیداد اینقد دعوا کردم تا بچه هام گرفتم اوضا مالی خانوادم خوب نیست بخوان کمکم کنن بچم کوچیکه اصلا نمیزاره یه دقیقه ازش دور بشم وابسته هست بچه مدرسه ای میدونین چیه از دیشب دیگه دل از خونه زندگی کندم دیگه نمیرم اون خونه حتی بخواد بچه هامو بگیره بخدا اذیتم کنه نمیرم امروز مادرشوهرم اومد خونمون خیلی حرف زد اخرش بهم گفت تو اعصبانیت تصمیم نگیر اما اخه نمیفهمن من چند سال که تصمیم دارم برم خسته شدم بچه ها الان خونه مامانم هستم احساس میکنم سر بار شدم احساس غریبی دارم اصلا حالم خوب نیست حتی نتونستم بشینم گریه کنم دلم میخواد خودکشی کنم چون اینجوری همچی خوب میشه دیگه دل از همه چی کندم
👀این شوهرای ما هربار زنگ میزنیم میگیم کجاین میگن سر کار اگه راست میگفتن ما باید از نوک انگشت تا گردن النگوداشتیم والا🤷♀️🤣 #شوهرای زحمت کش 😅🤭 # نه به شوهر آزاری😁
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......