2777
2789

توی برشورش هم نوشته خیلی برای بچها خوبه 

بچم لاغره میخام بهش بدم یکم تپل بشه 

افزودنی چیزی نداره بنظرتون

امام رضاجانم!میشه دعوتم کنی بیام حرمت🥺چند وقته خیلی دلم میخاد باهات خلوت کنم،لطفا دعوتم کن تا جوربشه بیام♥️🥺

هرچی میبینی باور نکن..ببرش دکتر برای تغذیه اش..اگر هم جسه لاغر 

وزن باشه که بزار هر طور هست سلامت رشد کنه.گوش به حرف بلاگر و...نده.

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
هرچی میبینی باور نکن..ببرش دکتر برای تغذیه اش..اگر هم جسه لاغر   وزن باشه که بزار هر طور ...

بردم دکتر کلی تقویتی داد 

نیم کیلو هم اضاف نکرد 

ناراحتم براش 

امام رضاجانم!میشه دعوتم کنی بیام حرمت🥺چند وقته خیلی دلم میخاد باهات خلوت کنم،لطفا دعوتم کن تا جوربشه بیام♥️🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بردم دکتر کلی تقویتی داد  نیم کیلو هم اضاف نکرد  ناراحتم براش

خب پسر منم از اول تولد ریزه می‌ره بود کلی بردم دکتر ولی چون ژنی هست کاریش نمیشه کرد پسر من اشتهارش خوبه همه چی میخوره.تنش سلامت باشه کافی اینقدر رشد کنند.

والا من خریدم البته در کنارش حتما گفته ژله بخورم ناشتا و حتما با شیر بخورمش فقط نه ابمیوه و ماست و اینا.چون رژیم دارم صورتم پر نشده ولی مثل همیشه هم نپاشید زیاد.چون صورتم فوری داغون میشد با رژیم.ولی بچه هارو نمیدونم 

عضو گروه بنفش وزن فعلی۹۵ تاریخ شروع۱۴۰۱/۱۱/۲۷ هدف اول۹۰✅  هدف دوم۸۵
خب پسر منم از اول تولد ریزه می‌ره بود کلی بردم دکتر ولی چون زنی هست کاریش نمیشه کرد پسر من اشتهارش خ ...

خب دختر منم از اول ریزه بود 

کلا بد غذا هست خیلی کم غذا میخوره 

حالا جدا بنظرتون این جوانه گندم ضرر داره یا نه 

خیلیا استفاده کردن خوب بوده صورتشون تپل شده 

من میگم براش ضرر نداشته باشه یا افزودنی چیزی

والا من خریدم البته در کنارش حتما گفته ژله بخورم ناشتا و حتما با شیر بخورمش فقط نه ابمیوه و ماست و ا ...

اها 

شما راجبش تحقیق نکردین ؟ 

خب دختر منم از اول ریزه بود  کلا بد غذا هست خیلی کم غذا میخوره  حالا جدا بنظرتون این ...

نمیدونم دقیقااا برو از عطاری ها بپرس مثلا جایی که فروش دارن ببین چطوره من تا حالا استفاده نکردم.

اها  شما راجبش تحقیق نکردین ؟

اره خود خانمی که بهم فروخت عکس قبل و بعد خودشو بهم داد گفت مصرف کردم.و اینکه نشان سیب سلامت و تاییده ها رونشون داد بهم.اینکه میگن برای خانم های باردار هم توصیه میشه به نظرم محصول بدی نیست حداقل خطرناک نیست

عضو گروه بنفش وزن فعلی۹۵ تاریخ شروع۱۴۰۱/۱۱/۲۷ هدف اول۹۰✅  هدف دوم۸۵