2777
2789
عنوان

شما پیش مامان باباتون شوهرتونو میبوسین عایا؟ 🫢

| مشاهده متن کامل بحث + 4066 بازدید | 77 پست

من شوهرم هر وقتی که از در بیاد تو از سر کار خونه خودمون باشم خونه مادرم خونه مادربزرگم فرقی نمی‌کنه حتی بیرونم باشم وقتی می‌رسه به هم دست میدیم اول دستمو بوس می‌کنه یا مثلاً وقتی دست به همدیگه میدیم سلام میکنیم موهام بوس می‌کنه 

به نظر من خیلی چیز طبیعیه نمی‌دونم واقعاً چرا برای مردم ما دیدن مثلاً ابراز محبت کردن یه شوهر به زنش یا زن به شوهرش چیز زشتی به نظر میاد

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
من شوهرم هر وقتی که از در بیاد تو از سر کار خونه خودمون باشم خونه مادرم خونه مادربزرگم فرقی نمی‌کنه ...

نه ولی دعوا باشه اشکالی نداره کتک ...

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه ولی دعوا باشه اشکالی نداره کتک ...

دقیقا

اگه به هم فحش بدن عادی اگه همو ببوسن بده بد آموزی داره 

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
من شوهرم هر وقتی که از در بیاد تو از سر کار خونه خودمون باشم خونه مادرم خونه مادربزرگم فرقی نمی‌کنه ...

شوهر منم خونه خودمون همینجوریه ولی پیش پدر مادرا نه یطوریه اصن اینکار

کودکانه دوستم بدار ‌                                                                             مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

شوهر منم خونه خودمون همینجوریه ولی پیش پدر مادرا نه یطوریه اصن اینکار

من عادی میبینم بوسیدن دیگ چیزی نیست که 

من عادی میبینم بوسیدن دیگ چیزی نیست که 

نمیدونم آداب هر خانواده ای یه جوره دیگه

کودکانه دوستم بدار ‌                                                                             مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

شوهر ندالمممم

عه 😶‍🌫️خب ایشالله یه قد بلند خوشتیم پولدار مهربون بیاد پیدات کنه ببرتت با خودش😉🥰🤩

عه 😶‍🌫️خب ایشالله یه قد بلند خوشتیم پولدار مهربون بیاد پیدات کنه ببرتت با خودش😉🥰🤩

مرسی از دعای قشنگت 

ولی خدا نکنه بیاد منو ببره با خودش🤣 من نمیرم تا آخر عمرم میخوام همینجا بمونم

ایرانـ همیشه ایرانهـ🖤ایران‍ـم…

پیش مامان بابای خودم نه ولی پیش مامان بابای اون آره🤣🤣🤣🤣🤣

اوه اوه 😆😆😆😁 میخوای بگی پسرتون مال منهههه؟ 

مرسی از دعای قشنگت  ولی خدا نکنه بیاد منو ببره با خودش🤣 من نمیرم تا آخر عمرم میخوام همینجا بم ...

دوماد سرخونه دوس داری؟ 🫨

😁😁😁 خواستم ببینم بقیه ها چقد راحتن  بعد خیلیم بوسیدا قشنگ چلوندش یبار دم در یبار کیکو گرفت ...

میدونم الان یکم بد حرف زدم ولی تروخدا بگو اینی که میگی اسمش سارینا نبست؟؟؟😐😐😐