2777
2789
عنوان

شوهرم گفته حق نداری به پدر مادرم سر بزنی 😵‍💫😏🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 22 پست

بهشون بگو بقدری اعصبانی واقعیت بگو بهشون ولی اطاعت کن حرف شوهرت را

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه همیشه ازشون دورم خیلییی رفت و امدم کمه دو هفته ای یبار میرم یکی دوساعت میمونم اصن گرم نمیگیرم با ...

نرو زنگ‌ بزن اسم شوهرت رو بگو که دلخوری بین شما پیش اومده فلانی خودش نمیاد منم نمیذاره بیام از دورررر می بو سمتون

نرو زنگ‌ بزن اسم شوهرت رو بگو که دلخوری بین شما پیش اومده فلانی خودش نمیاد منم نمیذاره بیام از دوررر ...

🥲🥲🥲 شوهرم خودش میره اونجا با داداشش حساب کتاب کنه ، اما برای سر زدن نمیره غذاهم نمیخوره اونجا ، منو ولی اصلا نمیذاره برم 

یه اخلاقی دارن الان میگن همین عروس ، پسرمون رو‌پر کرده و پسرمو ازمون گرفت و فلان  آخه تو حالت ...

ببین مهم شوهرته ..بیخیال بقیه ...اگر شوهرت میگه نرو خب نرو ....ببین تمام خانواده های شوهر اکر پسرشون بر خلاف میلشون رفتار کنه میگن زنش پرش کرده(درباره تمام خانواده ها صادقه)

ببین مهم شوهرته ..بیخیال بقیه ...اگر شوهرت میگه نرو خب نرو ....ببین تمام خانواده های شوهر اکر پسرشون ...

اره بخدا ، تازه شوهرم یجوری اتیشی رفت خونه پدر مادرش که سرشون سر و صدا کنه من نذاشتم 

راستش نه بخاطر خانواده اش ، فقط ترسیدم تو راه اتفاقی براش بیوفته خیلی عصبانی بود

خدا بهت یه بچه سالم و صالح بده انشالله ❤️😘

مرسی عزیزم قربونت برم همچنین خودت ❤️😍😘

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دعا کنید منم مامان بشم💜🥲 «« این امضا توی تاریخ۱۴۰۲/۹/۱۶ برای همیشه و به اذن خدا تغییر کرد»»ومن به لطف خدا باردار شدم😭😭😭 ... از خدای مهربونم می‌خوام دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه 🥺🌱✨میشه برای شنیدن صدای قلب نی نی شیطونم و سالم بودنش دعا کنی ؟؟🥺💜✨ توی تاریخ ۱۰/۸صدای قلب نازشو شنیدم برای همه این لحظه رو می‌خوام 😍♥️🌿 تاریخ ۱۱/۱۲رفتم سونو آن تی یه پسمل شیطون بودو همه چیز عالی بود ♥️😍🤍