2777
2789

سر قضیه ای ، پدر مادرش طرف برادرشو گرفتن 

الان شوهرم میگه حتی به پدر مادرمم سر نزن 

الان فکر میکنن من مخصوصا نمیرم 

چه کنم ؟ 🙄

خوش به حالت😂💔

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دعا کنید منم مامان بشم💜🥲 «« این امضا توی تاریخ۱۴۰۲/۹/۱۶ برای همیشه و به اذن خدا تغییر کرد»»ومن به لطف خدا باردار شدم😭😭😭 ... از خدای مهربونم می‌خوام دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه 🥺🌱✨میشه برای شنیدن صدای قلب نی نی شیطونم و سالم بودنش دعا کنی ؟؟🥺💜✨ توی تاریخ ۱۰/۸صدای قلب نازشو شنیدم برای همه این لحظه رو می‌خوام 😍♥️🌿 تاریخ ۱۱/۱۲رفتم سونو آن تی یه پسمل شیطون بودو همه چیز عالی بود ♥️😍🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا ...خدا ما زنا رو شفا بده ...شوهره میکه برو میگیم نه نمیریم چرا بریم ...شوهره میکه نرو میگیم میریم چرا نریم نکنه حرف در بیارن .....خب شوهرتو بی عزت کردن براش ارزش و احترام قائل نشدن شما بری بیشتر به شوهرت توهین کردی ...اگر اونا حرفی زدن بگو شوهرم ناراحته ازشما به منم گفته بهتون سر نزنم 

چرا 🥲 والا منم دوس ندارم برم ولی به فکر اون وقتی هستم که شوهرم اشتی کنه اونوقت هی تیکه بندازن که پس ...

خودتون بهشون بگو همسرت بگه اما در کل مهم نیست خودشون میدونن با پسرشون تو کاری نداشته باش 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دعا کنید منم مامان بشم💜🥲 «« این امضا توی تاریخ۱۴۰۲/۹/۱۶ برای همیشه و به اذن خدا تغییر کرد»»ومن به لطف خدا باردار شدم😭😭😭 ... از خدای مهربونم می‌خوام دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه 🥺🌱✨میشه برای شنیدن صدای قلب نی نی شیطونم و سالم بودنش دعا کنی ؟؟🥺💜✨ توی تاریخ ۱۰/۸صدای قلب نازشو شنیدم برای همه این لحظه رو می‌خوام 😍♥️🌿 تاریخ ۱۱/۱۲رفتم سونو آن تی یه پسمل شیطون بودو همه چیز عالی بود ♥️😍🤍
وا ...خدا ما زنا رو شفا بده ...شوهره میکه برو میگیم نه نمیریم چرا بریم ...شوهره میکه نرو میگیم میریم ...

یه اخلاقی دارن الان میگن همین عروس ، پسرمون رو‌پر کرده و پسرمو ازمون گرفت و فلان 

آخه تو حالت عادی رفت و‌امدم خیلی کمه باهاشون 

اما شوهرم میگه عید اگر خواستی بری سر بزنی اونجا برو دیگه برنگرد 

به درک هر چی میخوان بگن تا وقتی اشتی نکردن از دوری ازشون لذت ببر

اخه همیشه ازشون دورم خیلییی رفت و امدم کمه دو هفته ای یبار میرم یکی دوساعت میمونم اصن گرم نمیگیرم باهاشون 

اما مناسبت ها میرفتم همیشه مثلا روز پدر مادر ، عید و ... 

شوهرم میگه عید حق نداری بری