وینچستر مدیر استارتر عضویت: 1399/05/04 تعداد پست: 90 عنوان خانوم های اصفهانی یه لحظه بیاین 32 بازدید | 3 پست من میخوام خورشت ماست درست کنم شکرم کمه میتونم به جاش عسل بریزم؟ بد نمیشه؟ تجربتونو بگید لطفا مهمون دارمخودم اصفهانی نیستم البته ولی این غذا رو خیلی دوست دارم 😅😊 Family isn’t who you born with,it’s who you die for💚 1402/12/18 | 20:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fandogh_jame عضویت: 1400/01/04 تعداد پست: 10765 بلد نیستم ولی عسل اصلا نزنعسل داغ بشه مواد سمی تولید میکنه چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
وینچستر مدیر استارتر عضویت: 1399/05/04 تعداد پست: 90 بلد نیستم ولی عسل اصلا نزن عسل داغ بشه مواد سمی تولید میکنه سرده خود غذا اصلا گرم نیست Family isn’t who you born with,it’s who you die for💚
fandogh_jame عضویت: 1400/01/04 تعداد پست: 10765 سرده خود غذا اصلا گرم نیست موقع پخت منظورمهاما اگه بذاری سرد بشه و بریزی عیبی ندارهمن توی حلوا و هلیم و فرنی ام گاهی عسل میریزم چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜