2777
2789

از لحاظ مالی خیلی معمولی باش کارش خوب باشه ولی خونه نداشته باشه..خیلی مهربون و خوش اخلاق و همه مناسبتا کادو بخره..ولی کلا آدم غمگینی که دیدیش به زندگی مثبت نیست و افسرده هست …تو رابطه هم بلاتکلیفه راجب آینده خیلی مبهم حرف بزنه ..ولی در کل آدم درست و معتمد و متعهد اخلاق مداری هست به این خاطر انتخابش کردم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غمگین باشه غمگینت میکنه و من کلا از مرد بلاتکلیف بدم میاد مرد باید عرضه ی تصمیم گیری داشته باشه.مشکل ...

کلا خیلی مهربونه از رنج بقیه رنج میکشه ولی در کل دیدش به دنیا و زندگی مثبت نیست و گاهی میگه دوست دارم آدم خیلی خویی باشم و خدا منو ببره 

ببین اگه افسردگی داره و تشخیص داده شده

با یه روانشناس مشورت کن

حس می کنم این بلاتکلیفی هم ممکنه به خاطر این باشه که به خودش اعتماد نداره یا در درجه بالاتر  اگه افسردگی خیلی شدیده...

البته اینا حدس و گمانه زنی بیخوده 

بخاطر وضعیت اقتصادی شاید بهم ریخته  خب ببین نمیتونم قضاوتش کنم اما من دوست ندارم با یه آدم افس ...

الان دوروزه سر یه دعوا ازش فاصله گرفتم ولی ناراحتم از اینکه همیشه اون منت میکشه و تلاش میکنه و من هیچ تلاشی نمیکنم عذاب وجدان دارم یه جورابی این سری هم اون خیبی واضح نیومد منت کشی

من اکسم ادم افسرده ای بود...خیلی اذیت شدم و روحیم کلا خراب شده بودم و فک میکردم بدبختم..اصلا شاد نبودم دیگ...هی هم بدبیاری میاوردم بخاطر اون کلا از اینجور ادما دیگ فراریم البته بماند این یارو خیلی مشکلات اخلاقی دیگ هم داشت 

کلا خیلی مهربونه از رنج بقیه رنج میکشه ولی در کل دیدش به دنیا و زندگی مثبت نیست و گاهی میگه دوست دار ...

مهربون بودن عالیه ولی با ادم مهربون ببخشید ساده و بی عرضه نمون دیدی بعضی آدما خیلی مهربونن ولی زرنگ نیستن حساب کتاب بلد نیستن پول در نمیارن تو ازدواج اینکه طرف مقابلت زرنگ و مثبت نگر باشه مهمه در کل دقت کن  اگه آدم خوبی هست و حس می‌کنی می‌تونه مسئولیت زندگی رو به عهده بگیره باهاش بمون