2777
2789
عنوان

نظرتون راجب همچین پسر و رابطه ای👇🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 26 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهربون بودن عالیه ولی با ادم مهربون ببخشید ساده و بی عرضه نمون دیدی بعضی آدما خیلی مهربونن ولی زرنگ ...

نه تو کارش زرنگه ‌‌‌سرش کلاه نمیره و فقط تو نزدیک بشناسیش افسرده هست 

چرا غمگین شدم منم 

من خودم ترجیح میدم با یه آدم شاد که منو به زندگی امیدوار میکنه و بهم انگیزه میده وارد رابطه بشم آدمی که باعث بشه پیشرفت کنم تو زندگی نه اینکه افسردم کنه باعث سلب آرامشم بشه بعضی وقت ها فقط طرف مقابل آدم خوب و مهربونی باشه کافی نیست مهربونی یه ویژگی خوب هست اما در کنارش کلی ویژگی دیگه هم باید باشه من باشم اول با طرف مقابلم حرف میزنم خودش رو تغییر بده دیدش به زندگی عوض شه مثبت نگر شه اگه تغییر نکنه جدا میشم 

نه تو کارش زرنگه ‌‌‌سرش کلاه نمیره و فقط تو نزدیک بشناسیش افسرده هست 

باهاش حرف بزن پیش روانشناس بره خودش رو تغییر بده تو هم کمکش کن بهش روحیه و انرژی بده تلاشتو بکن فقط وقتی خودش بخواد تغییر می‌کنه اگه دوستت داشته باش خودشو عوض می‌کنه اگه دیدی چیزی درست نمیشه پس دیگه هیچی..

دقیقا همینه میگه نمیخوام تورو بدبخت کنم حالم خوش نیست

خب ببین رو راست بگم

اگه واقعا بخواد درمان بشه باید خودش رو خودش کار کنه بره پیش روانشناس.اومدیم و ازدواج کردی سه سال دیگه این آدم ممکنه افسردگی عود کنه.اگه درمورد افسردگی و اینا مطالعة داشته باشی ممکنه مغزش به جایی برسه که دیگه ماده مخصوص شادی رو ترشح نکنه ‌.که اون موقع باید دارو مصرف کنه.

بر فرض اونقدر به افسردگی برسه که بخواد خودکشی کنه زندگی تباه شده تو رو کی پاسخگوئه؟

اصلا در کل برا تو نه،بخاطر خودش باید سعی کنه حالش بهتر بشه

لطفا با یه روانشناس مشورت کن و راضیش کن بره پیش روانشناس

من خودم ترجیح میدم با یه آدم شاد که منو به زندگی امیدوار میکنه و بهم انگیزه میده وارد رابطه بشم آدمی ...

اوهوم ولی کلا به پیشرفت من خیلی کمک کرده ولی خیلی بلاتکلیف و ناراحته شرایط اقتصادی هم روش تاثیر گذاشته من فعلا رهاش کردم ببینم خودش میخواد درست شه یا نه