2777
2789

خیلی ها میان تاپیک میزنن که اره انقدر ها هم که نی نی سایتی ها میگن خیانت وجود نداره  باورشون نمیشه ادما مثل اب خوردن خیانت میکنن  من میتونم به جرعت بگم ۸۰ درصد مردای اطرافم و ۵۰ درصد زنای فامیل دورمون میدونم که خیانت کردن و میکنن و اکثرا خانم های اون اقایون خائن در اطلاعن اما به هر دلیلی اقدام به طلاق نمیکنن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرچیزی که افراد ندیده باشند براشون غیر قابل باور هست

تفاوتی هم نداره که موضوع مثبت باشه یا منفی 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

قبول کنیم یا نکنیم چه تاثیری داره بر درصدی که گفتین تو فامیل شما یا کل جامعه؟

من قبول میکنم 

حالا چی میشه مثلا

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

شاید عیان نکردن اطرافیانتون اما قطعا هس

اره ممکنه ولی خب اطراف من زن و مرد شاغل زیاد هست مورد خیانت دیدم ولی اینجوری انقدر زیاد نه مثلا تو همکارای خودم واقعا ندیدم

اتفاق خاصی نمیفته فقط میخوام‌بگم چرا بعضی ها انکار میکنن ؟

چون تو اطرافیانمون نداریم 

تو زندگی کسی هم سرک نمیکشیم 

وقت نداریم چون برای این قبیل مسائل 

و اهمیتی هم نداره واسم بشخصه

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

من از همونام که باور نمیکنم. واقعا اینجوریه؟ 

خیانت رو چی میگی؟ دیدم تو یه تاپیک گفتگوی کاری ساده و معمولی با همکار رو واسه استاتر خیانت حساب کردن. اگه اینه که آره درسته. ولی‌ مفهوم معمول خیانت واقعا اینقدر فراگیر نیست در حد ۸۰درصد

اگه خواستین برای شادی روح مامانم قشنگم صلوات بفرستین لطفا. مرسی مهربونا❤️

چون تو اطرافیانمون نداریم  تو زندگی کسی هم سرک نمیکشیم  وقت نداریم چون برای این قبیل مسا ...

بحث سرک کشیدن نیس یسری چیزا کاملا مشخصه و اصلا نیاز به پرس و جو هم نیس

من از همونام که باور نمیکنم. واقعا اینجوریه؟  خیانت رو چی میگی؟ دیدم تو یه تاپیک گفتگوی کاری س ...

گفتگوی ساده نه اون طرف اگه اینو خیانت می‌بینه قطعا شکاک و بد دله

من اصل خیانت و میگم  مرده تا زنش میره شهرستان با زن همسایه که از قضا اونم متعهده قرار میزارنو...

یا مثلا زنه با فامیل دورشون ارتباط داره در حد چت و گاهی هم حضوری اما در هر صورت خیانته. مرده به بهونه نون میره تا ۱۰ شب نمیاد بعد گندش در میاد که کجا بوده 

دلیل این خیانت ها رو نمیتونم متوجه بشم واقعا نمیدونم چرا خیانت میکنن آخه خوب مشکل داری با همسرت همسرت خیلی آدم بدیه خوب ازش جدا شو برو با یکی دیگه که اینجوری نباشه یا نهایت سعی خودت و بکن که بهترش کنی و درستش کنی 

اوکی مشکلت اخلاقشه برو مشاوره و کم کم ببرش مشاوره خیلی بهتر میشه اون انسانه و قطعا می‌تونه تغییر کنه 

مشکلت اندامشه خوب سعی کن اگه چاقه غذاهای چرب و چیلی درست نکنی که دلش بخواد سعی کن کمکش کنی به اندام دلخواهت برسه و بهش بگو 

مشکلت سردی رابطه است خوب مشکل رابطه تون‌ رو پیدا کن و سعی کنید حلش کنید 

آقا میبنید حل نمیشه طلاق بگیرید واقعا خیانت نه توجیهی داره نه اصلا میتونم قبولش کنم 

البته مشکل از خود مام هست ... بعضی خانما با آقایون جوری میرن از همسر خودشون تعریف میکنن و تو استوری و اینا ازش میذارن که بقیه می‌خوان هر جور شده از چنگ اون درش بیارن آقا از خوبی همسرتون به کسی نگید از خوشیاتون از غصه هاتون هر دقیقه استوری ندارید به این و اون نگید 

یا یه سری ها می‌رن برای درد و دل و بعدش عاشق میشن خدایی تا وقتی مشاور و روانشناس هست تا وقتی این سایت هست تا وقتی خانواده ات هست تا وقتی یه سری آدما که میشه بهشون اعتماد کرد هستن چرا می‌رید دنبال جنس مخالف که بعدش عاشق سید و جذب شید و خیانت کنید ...