2777
2789
عنوان

از چه جور خانمایی خرید میکنید؟!

301 بازدید | 34 پست

داخل مرکز خرید فروشنده چطوری رفتار کنه و حرف بزنه تمایلتون برای خرید بیشتر میشه ؟

میشه بگید چطوری تو محل کار باید برخورد کنم؟

قیمت مناسب.باصبر وحوصله.خوش برخورد بودن

یاد کسانی‌ که هرگز تکرار نمی‌شوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از اینایی ک نمیچسبن به ادم مثل جوجه اردک دنبالت راه نیفتن 

و هر توضیحی بخوام با حوصله میدن 

بعضی فروشنده ها هم انگار قرار داد کردیم از اونا بخریم اگ نخریم پوزشون میره تو هم 

کورد نیستم :) 

بزار مشتری ببینه چ گ و هی میخواد بخوره، هی رو مغزش راه نری ها...بزار راحت باشه تو مغازه ت، نه اینکه انقد حرف بزنی هی عزیزم گلم بفرمایید و اینا تا فرار کنه از دستت

⛔⛔اگه زیر۲۰ سال هستی تو تاپیک من نیا،نظر نده و ریپلایم نکن به هیچ عنوان..ممنون که احترام خودتو ن