اسی اگ یکی پیشته کمی نمک بزار رو سرت طوری ک هواست نباشه بشینه نگات کنه ببینه چی کار میکنی اگه دستتتتو زدی ب سرت یعنی دختره اگه دستتت زدی ب دهن و چونت یعنی پسره البت زن باردار هواسش نباشه ک نمکو میزارن رو سرش
منم حالت تهوع اصلا ندارم از چیزی بدم نمیاد از ترشی و شوری خوشم میاد صورتم و نشیمن گاهم جوش زده پهلوی راستم درد میکنه تنگی نفس یه کوچولو دارم دیروزم هوس گلابی و گیلاس کرده بودم
میشه برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستی🥰 تو تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۵ (روز نیمه شعبان) بی بی چکم مثبت شد عیدی اقام بود ❤️ خوش اومدی فندق مامان ❤️
پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙 🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻 ✅ درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅