2777
2789
عنوان

با خواهر شوهرم بحثم شده

| مشاهده متن کامل بحث + 1029 بازدید | 35 پست

خواهر شوهر منم 25سالشه دوسال از من کوچیکتر ولی چون خواهر نداشته مثل زنهای سلیطه پنجاه سال هستش 

اشتباه خودت بوده باید به شوهرت لحظه اولی یکی باید خودم باشم چه معنی میده اونا بخرن باشه پول همسرت دست اونا تقصیر شوعرته

والا حق داری ناراحت باشی کلا کاری رو نسپر انجام بدن 

به خدا اصلا من نسپردم پول از من و شوهرم گرفتن نمدن گفتم لازم نیست برید گفت نهههه نمیریم

بعد رفتن برا خودشون خرید کردن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مقصر شمايي كه دختر ١٦ ساله جدي گرفتي همسرت مخاطب حرفهات قرار بده عزيزم

اره واقعا خاک بر سر من چقدز واقعا بهش خوبی میکنم

چقدر هر چی بگه کمکش میکنم

همسرم طفای این مدت بخاطر فوت عزیزش خیلی داغونه چون رفیقشم بود ازطرفی فشار کار روشه دلم میسوزه 

به شوهرمم میگم اون میشناسه خانوادش دیگه بدتر عصبی میشه تهشم میگ ولکنشون غر نزن

عزیزم این رنج سنی.  غیر قابل تحمل اند چه برسه خواهر شوهر هم باشن دیگه کسی توشون نیست که با او ...

مادر شوهرم خیلی نفهمه و سلیطس اصلا دوسندارم به اون زنگ بزنم 

بهش میگم ها ولی اونم این مدت انقدر روحیش داغون شده دلم میسوزه از طرفی هم کلی فشار کار روشه بعد اصلا ...

عزیزم شما آروم باهاش صحبت کن حرفت رو بگو شوهرتم باید یاد بگیره مسائل رو از هم تفکیک کنه این که از مسئله ای ناراحت یا مشغله کاری داره دلیل نمیشه شما رو نادیده بگیره شما دارین برای خونتون خرید میکنید باید خودش زنگ بزنه نظر شمارو بخواد از الان این چیزا رو براش روشن کن تا بعدها به مشکل نخوری.

مادر شوهرم خیلی نفهمه و سلیطس اصلا دوسندارم به اون زنگ بزنم 

ببین من عقد کردم خواهر شوهرم ۱۷ ساله بود تا الان که ۴۰ سالشه شوهر نکرده پدر منو دراورده.  همون دختر ۱۷ ساله ننر ته تغاری که هنوز تو اون سن مونده.    منم مدام سعی کردم باهاش دوست باشم چون خودمم سه سال ازش بزرگتر بودم.  ولی اشتباه کردم.  باید میزدم دهنش از اون اول

ببین من عقد کردم خواهر شوهرم ۱۷ ساله بود تا الان که ۴۰ سالشه شوهر نکرده پدر منو دراورده.  همون ...

من جالب اینجاس شوهرم بهم میگف داری رو میدی بهش چرا منودعوام میکرد

حالا میفهمم ک چقد خر بودم دلم براش میسوخت