2777
2789
عنوان

بقایای سقط

134 بازدید | 6 پست

سلام دوستان من ۳ بهمن که ۱۴ هفته ام بود سقط کردم . بعد از دو هفته سونو دادم گفتن بقایا ۲۵در ۱۸ دارم . قرص پروژستورن بهم دادن که پریود بشم استفاده کردم اما پریودیم سبک بود. سونو که دادم گفتن ۲۱ در ۱۸ هست . بهم قرص متیل دادن استفاده کنم دوباره سونو دادم گفتن ۱۹ در ۹ هست . بهم گفتن هفته بعد برم برا کورتاژ .

چیکار کنم که دفع بشه خودش؟؟ آیا بدون خونریزی هم دفع میشه؟؟؟

وقتی متیل خوردین و با پریود هم دفع نشده برید کورتاژ 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس یعنی یه پریودی دیگه نمیتونم صبر کنم؟؟؟

بعید میدونم دفع بشه

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

زعفران و اینارو هم امتحان کن 

فقط 9 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دعا کنید منم مامان بشم💜🥲 «« این امضا توی تاریخ۱۴۰۲/۹/۱۶ برای همیشه و به اذن خدا تغییر کرد»»ومن به لطف خدا باردار شدم😭😭😭 ... از خدای مهربونم می‌خوام دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه 🥺🌱✨میشه برای شنیدن صدای قلب نی نی شیطونم و سالم بودنش دعا کنی ؟؟🥺💜✨ توی تاریخ ۱۰/۸صدای قلب نازشو شنیدم برای همه این لحظه رو می‌خوام 😍♥️🌿 تاریخ ۱۱/۱۲رفتم سونو آن تی یه پسمل شیطون بودو همه چیز عالی بود ♥️😍🤍