2777
2789
عنوان

من آدم حسودی ام😢😪😰

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 22 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من موندم این پولدار های همه چی تموم کجان این زندگی معمولی داغون چیه من و اطرافیانم داریم ... 

البته من پارتنر مفقودالاثرم دوس دارم ها 🤣🤣

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 
اره، اخه چی میشد ما هم مثل اونا بودیم؟ 

بنظرت میشه همه شبیه هم باشن مثلا خود من حق ندارم تنها بیرون برم اوایل خیلی خودخوری کردم اما الان پذیرفتم دست از جنگ با خودم و خانوادم برداشتم 

آدم از یه سنی به بعد آروم میشه دیگه چیزی هیجانیش نمیکنه برای من از ۱۹ سالگی شروع شد این پذیرش همه چی

مثلا خانواده دختره میذارن 3 ماه بره دبی بمونه پیش دوست پسرش، باهم بیرون میرن تفریح عشق و حال بعد خیل ...

عزیزدلم

اینا از مضرات اینستا و ... هست

چون بعضیا فقط خوشیهاشونو جار میزنن و باعث حس ناامیدی در مخاطب میشن

همین چند روز پیش همینجا یه دختره گفت مامانم بلاگره زندگی نداریم از دستش.. ولی بقیه میبینن به به و چه‌چه میکنن

یه بنده خدایی تعریف میکرد، یه دختر جوان تحت تاثیر همین فضاها پاشو کرده تو یه کفش که بره خارج از کشور... بعد از مدتی توی بیمارستان اعصاب و روان بستری شده!! چرا؟ چون قطعا سبک زندگیها متفاوته، چون دوری از خانواده خیلی سخته، چون برخوردهای خاص با دختر جوان میشه و ...

ولی کسی که میره فقط میاد خوشیهاشو جار میزنه دیگه نمیگه چه بلاهایی سرش اومد که

ببین بنظرم پول باشه حله، اکثر مشکل با پول حله، اینا هم پولدارن

من دو تا از عموهام  پولدارن

یکیشون زنش طلاق داد و دخترشم مریض شد و فوت کرد 

الان دوباره ازدواج کرده این زنش هم مریضه

اون یکی عموم هم زنش فوت کرد یه مریضی سخت گرفته بود 

🍉