2777
2789

با شوهرم دعوام شد .. پاشد زنگ زد خواهر شوهرم همه چی رو بهشون گفت 

گفت تو این چند سال زندگی همش دعوا داشتیم 

زندگی زورکی بوده 

کلی تحقیرم کرد

من رو آبرو حساسم 

از این طرفم همه جا رو سرچ کردم جایی رو ندارم برم 

حالم خیلی بده 

خانه امن و بهزیستی هم منو قبول نمیکنه چون کتک نخوردم و...

نمیدونم چیکار کنم 

یه لحظه فکر خودکشی زد به سرم شیطون رو لعنت کردم 

آبرو خط قرمزه منه .. آبروم جلو خانواده همسرم رفت .. این همه حفظ ظاهر کردم .. نزاشتم کسی چیزی بفهمه .. تهش با یه تلفن به باد رفت 

شما جای من بودین چیکار میکردین .. انقد توهین و تحقیر نشین 

من طاقتم تموم شده ..چون جای ندارم برم شوهرم باهام اینجور میکنه 

چیکار کنم یه ساعته دارم خدا رو صدا میکنم 

کاش خدا از آسمون بیاد پایین منو نجات بده ..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشیدا ولی حرف مردم به یه ورت بگیر بابا ابروی چی همه خودشون هم تو رو میشناسن و هم شوهرتو  بعد ...

آخه من با خانواده شوهرم مشکل داشتم .. اما تو ظاهر برپز نمیدادم ... نمیزاشتم بفهمن .. کوتاه میومدم هرطوری بود .. این همه چی رو گفت 

دیگه دید خواهرشوهرم به من چی هست الان .. رابطه مون خوب بود .. الان دیگه چه فکری میکنه در رابطه با من 

اره از گذشتن که میگذره.. اما آبروی رفته  برنمیگرده هیچوقت

گور بابای همه شون دختر.

آبرو رو میخوای چیکار وقتی تو زندگیت حالت بده.

این همه وقت تو اون خونه جنگ اعصاب داشتی ولی تحمل کردی،حالا که بقیه فهمیدن چه چیزایی رو تجربه میکردی غصه میخوری؟

باور کن تحمل اولی خیلی سخت تر دومیه،که تو تا الان از پسش بر اومدی.

یه فکری واسه حل مشکلاتت کن،خودکشی یه فرار بزدلانه ست،حالا که آبرو خط قرمزته،مطمعن باش با خودکشی آبرو ریزی که ایجاد میکنی خیلی وحشت ناک تره.

گور بابای همه شون دختر. آبرو رو میخوای چیکار وقتی تو زندگیت حالت بده. این همه وقت تو اون خونه جنگ ...

ممنون عزیزم که باهام حرف میزنی و آرومم میکنی .. آره خودکشی احمقانه ست .. نمیدونم چرا زد به سرم ..سریعم لعنت فرستادم به شیطون