بابام همه پولاشو خرج سه تا برادرم کرده و براشون کسب و کار راه انداخته حتی منم بخاطر اینکه داداشم کسبو کارشو راه بندازه براش۱۳گرم طلا فروختم.
الان ک دوساله من قصد ازدواج دارم و عشقمم خواستگاریم امده و به شدت همو دوس داریم داره پسره رو سر میداوونه یعنی الان یک ساله به خواستگارم همش میگه صبر کن صبر کن اصلا براش مهم نیست ک سن ازدواجم داره میگذره۲۶سالمه ... همش میگه صبر کنید و بهانه میاره.اما من میدونم چون پول نداره اینکارو میکنه.یعنی سروسامان گرفتن داداشام رو فدای من کرد من دخترم تا یه سنی میتونم ازدواج خوب کنم دلم پره الانم بابام بامن قهره چون وقتی فهشم داد و تحقیرم کرد من قهر کردم رفتم تو اتاق
خب وقتی پول نداره شما میتونی با جهاز کم یا بدون جهاز بری؟یا میتونی از درآمد خودت فراهمش کنی ؟اک ب این بلوغ عقلی رسیدین تو و پارتنرت،پس واسه بقیه هم روشن کنید و بگید بخاطر اینا عقب نندازن
وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وصعشون خوبه ولی برای ایندم کاری نمیکنن پدرم باید بشون بگه پول بدن برای مراسمات من که پدرم به یه ورشه ...
حالا که وضعشون خوبه پدرت رو مجبور کن حتما بهشون بگه رو اعصاب مادر و پدرت برو بگو اینقدر ما کمکشون کردیم حالا که ما نیاز به کمک داریم هیچکدوم به روی خودشون نمیارن مجبورشون کن با برادرات حرف بزنن
یا اگر خواستی خودت نمیشه حرف بزنی باهاشون کمک کنن؟
به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا برووحالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک
حالا که وضعشون خوبه پدرت رو مجبور کن حتما بهشون بگه رو اعصاب مادر و پدرت برو بگو اینقدر ما کمکشون کر ...
انقدر گفتم بارها گریه کردم گفتم من همین پسرو میخوام دعوا کردم دادو بیداد بابام نمیگه پول ندارم همش میگه ن پسره اینجوره اونجوره خودش یبار به مامانم گفته من که میدونم پسره خیلی خوبی هست . اما میدونم چون هزار تومن تو جیبش نیست داره این کارو میکنه
خب شما اکه جهیزیه رو هم خودتون خریدین قرارنیست به خانواده همسرتون توضیح بدین که کی خریده ی ...
خب بالاخره همسر که میفهمه پول اینارو من دادم درسته دوسم داره و عاشمه اما اینا تو ذهنش میمونه و دیگه خانوادم پیشش اون برش رو ندارن و متوجه میشه من تنهام و پشت و پناهی ندارم مردا بفهمن زنشون پشت و پناه نداره براحتی در اینده میتازونن.
هی خواهر اگر میخواست وام برداره یک سال منو خواستگارمو الکی للاف نمیکرد