2777
2789
عنوان

به خاطر بی پولی بابام ممکنه عشق زندگیم رو از دست بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 520 بازدید | 28 پست
اوضاع داداشت چطوره وقتی ایخقدر خانواده ساپورتشون کرده الان نوبت اوناست کمک کنن اگر وضع مالیشون خوب ...

وصعشون خوبه ولی برای ایندم کاری نمیکنن پدرم باید بشون بگه پول بدن برای مراسمات من که پدرم به یه ورشه اصلا

باید میگفتی منو فدای سروسامون گرفتن داداشم کرد

برعکس گفتی

خب وقتی پول نداره شما میتونی با جهاز کم یا بدون جهاز بری؟یا میتونی از درآمد خودت فراهمش کنی ؟اک ب این بلوغ عقلی رسیدین تو و پارتنرت،پس واسه بقیه هم روشن کنید و بگید بخاطر اینا عقب نندازن

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید میگفتی منو فدای سروسامون گرفتن داداشم کرد برعکس گفتی خب وقتی پول نداره شما میتونی با جهاز کم ...

خودم درامد دارم میتونم جهازمو بخرم ولی اخه اینجور جلوی خانواده همسر بی عزت میشم میگن پدره هل پوچ بش نداد دختره خودش پول وام ازدحشو میده و جهاز میخره

وصعشون خوبه ولی برای ایندم کاری نمیکنن پدرم باید بشون بگه پول بدن برای مراسمات من که پدرم به یه ورشه ...

حالا که وضعشون خوبه پدرت رو مجبور کن حتما بهشون بگه رو اعصاب مادر و پدرت برو بگو اینقدر ما کمکشون کردیم حالا که ما نیاز به کمک داریم هیچکدوم به روی خودشون نمیارن مجبورشون کن با برادرات حرف بزنن

یا اگر خواستی خودت نمیشه حرف بزنی باهاشون  کمک کنن؟

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

متاسفم ولی اگه می‌خواستید هم احتمالاً براتون نمی‌خریدن، چون مدلشون همینه. کاریشونم نمیشه کرد. از ...

الان باید ازدواج کنم قرار باشه همه خرج همه چیو من بدم که ابروم جلوی خانواده طرف میره میگن این دختره خانواده نداشته

حالا که وضعشون خوبه پدرت رو مجبور کن حتما بهشون بگه رو اعصاب مادر و پدرت برو بگو اینقدر ما کمکشون کر ...

انقدر گفتم بارها گریه کردم گفتم من همین پسرو میخوام دعوا کردم دادو بیداد بابام نمیگه پول ندارم همش میگه ن پسره اینجوره اونجوره خودش یبار به مامانم گفته من که میدونم پسره خیلی خوبی هست . اما میدونم چون هزار تومن تو جیبش نیست داره این کارو میکنه

الان باید ازدواج کنم قرار باشه همه خرج همه چیو من بدم که ابروم جلوی خانواده طرف میره میگن این دختره ...

پس پدرتونو مجبوووور کنید شروع کنه به خرید جهیزیه

بگید داره آبروی خانوادمون میره میگن دختره کس و کار نداره براش خرج نمی‌کنن

نمی‌دونم دیگه این چیزا رو خودشون باید بفهمن، حالا که نمی‌فهمن شما انقد بگید که حالیشون بشه آبروی خودشون به ابروی شما گره خورده

چه کج‌رفتاری ای چرخ! چه بدکرداری ای چرخ! 

خب شما اکه جهیزیه رو هم خودتون خریدین قرارنیست به خانواده همسرتون توضیح بدین که کی خریده یا کی پولشو داده اینا جزئیات زندگی خانوادگیتونه 

پدرتون نمیتونن برای مراسما وام بگیرن؟یا مثلا عقد و عروسی رو باهم بگیرین و مختصر با فامیلای درجه یک برگزار کنین؟

خب شما اکه جهیزیه رو هم خودتون خریدین قرارنیست به خانواده همسرتون توضیح بدین که کی خریده ی ...

خب بالاخره همسر که میفهمه پول اینارو من دادم درسته دوسم داره و عاشمه اما اینا تو ذهنش میمونه و دیگه خانوادم پیشش اون برش رو ندارن و متوجه میشه من تنهام و پشت و پناهی ندارم مردا بفهمن زنشون پشت و پناه نداره براحتی در اینده میتازونن.

هی خواهر اگر میخواست وام برداره یک سال منو خواستگارمو الکی للاف نمیکرد

خب بالاخره همسر که میفهمه پول اینارو من دادم درسته دوسم داره و عاشمه اما اینا تو ذهنش میمونه و دیگه ...

چی بگم ان شاالله مشکلات مالی همه حل بشه شرایط برای ازدواج شماهم هموار بشه ولی با دعوا و بی احترامی و قهر چیزی درست نمیشه