2777
2789

بابام همه پولاشو خرج سه تا برادرم کرده و براشون کسب و کار راه انداخته حتی منم بخاطر اینکه داداشم کسبو کارشو راه بندازه براش۱۳گرم طلا فروختم.

الان ک دوساله من قصد ازدواج دارم و عشقمم خواستگاریم امده و به شدت همو دوس داریم داره پسره رو سر میداوونه یعنی الان یک ساله به خواستگارم همش میگه صبر کن صبر کن اصلا براش مهم نیست ک سن ازدواجم داره میگذره۲۶سالمه ... همش میگه صبر کنید و بهانه میاره.اما من میدونم چون پول نداره اینکارو میکنه.یعنی سروسامان گرفتن داداشام رو فدای من کرد من دخترم تا یه سنی میتونم ازدواج خوب کنم دلم پره الانم بابام بامن قهره چون وقتی فهشم داد و تحقیرم کرد من قهر کردم رفتم تو اتاق

یعنی بخاطر جهاز؟

چند تیکه بخرین برید سر خونه زندگیتون دیگه

مراسم عروسی هم با شا دوماده دیگه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا تهیه جهیزیه منظورتونه ؟

حالا شما چرا برا برادرتون فداکاری کردید، مادرش که نیستید. کمک عیبی نداره ولی به شرطی که پولتونو پس بده.

چه کج‌رفتاری ای چرخ! چه بدکرداری ای چرخ! 

یعنی بخاطر جهاز؟ چند تیکه بخرین برید سر خونه زندگیتون دیگه مراسم عروسی هم با شا دوماده دیگه

حتی پول نداره شام یه عقد رو بده برای همین همش داره سر میداوونه اینحوری ازدواح کنم پیش همسر و خانواده همسر به عزت میشم

برا تهیه جهیزیه منظورتونه ؟ حالا شما چرا برا برادرتون فداکاری کردید، مادرش که نیستید. کمک عیبی ن ...

قرار نیست پولمو پس بده تازه مامانم گف طلایی که فروختی میخوایم موقع عقدت برات همون مقدار طلا کادو بخریم بدیم؛ پول خودمو به خودم به عنوان هدیه میخوان بدن 

یعنی بخاطر جهاز؟ چند تیکه بخرین برید سر خونه زندگیتون دیگه مراسم عروسی هم با شا دوماده دیگه

همون چند تکه میدونی چقدر پول میخواد؟اونم وقتی میگه بابام پول شام عقد نداره بده 

مامان من دیشب یه پاگشای جمع و جور گرفت کلا با اونا هجده  نفر بودیم منو و پذیرایی و دسر هم کاملا معمولی با کادوشون شد بیست و پنج میلیون اصلا مغزم داغ شد 

یه رینگ ساده شش هفت گرمی که بخوان بکنن دست عروس بیست و شش میلیون پولشه   خیلی اوضاع اقتصادی خرابه امیدوارم یکی یا چندتا  اون بالا به فکر بیفتن یکم درستش کنن

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

اگه خودت درآمد داری ک خیلی خوبه

خودت شروع کن جهازتو بخر

اگه با نامزدتت  راحتی، بگو اونم کمک کنه

با هم بگیرین

وام بگیر

وقتی دو سال الافت میکنن معلوم نیس چقد دیگه باید معطل بمونی 

همون چند تکه میدونی چقدر پول میخواد؟اونم وقتی میگه بابام پول شام عقد نداره بده  مامان من دیشب ...

هیچوقت ازشون چیزی نخواستم بخرن خودم کار کردم نیازهامو رفع کردم الان که نوبت منه جبران کنن کفگیرشون ته دیگ خورده

اگه خودت درآمد داری ک خیلی خوبه خودت شروع کن جهازتو بخر اگه با نامزدتت  راحتی، بگو اونم کمک ک ...

با وام ازدواجم میتونم جهازمو بخرم اللته قرار بود پول وامو باش خونه بخریم منو عشقم ولی خب از این خانواده چیزی بمن نمیماسه شرایطم خیلی سخت میشه خرج خودمم بدم جهازم بخرم پول دوتا وامم بدم خب خیرسرم مثلا خانواده دارم

هیچوقت ازشون چیزی نخواستم بخرن خودم کار کردم نیازهامو رفع کردم الان که نوبت منه جبران کنن کفگیرشون ت ...

اوضاع داداشت چطوره

وقتی ایخقدر خانواده ساپورتشون کرده الان نوبت اوناست کمک کنن

اگر وضع مالیشون خوبه موظفن کمک کنن

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

قرار نیست پولمو پس بده تازه مامانم گف طلایی که فروختی میخوایم موقع عقدت برات همون مقدار طلا کادو بخر ...

طلا رو با پول خوذت گرفته بودی؟؟ 

منم یکسال و نیم درآمد دارم ۲۵ تومن بابام گرفته و پس نمی‌ده 

خیلی ناراحتم 

بیاید قول بدیم هرگز ناامید نشیم و ادامه بدیم🤝🏻خدا بزرگتر از این حرفاست🤍
هیچوقت ازشون چیزی نخواستم بخرن خودم کار کردم نیازهامو رفع کردم الان که نوبت منه جبران کنن کفگیرشون ت ...

متاسفم ولی اگه می‌خواستید هم احتمالاً براتون نمی‌خریدن، چون مدلشون همینه. کاریشونم نمیشه کرد.

از این به بعد فقط به فکر خودتون باشید. 

چه کج‌رفتاری ای چرخ! چه بدکرداری ای چرخ!