2777
2789
عنوان

انتقال جنینIVF

262 بازدید | 18 پست

الان تایپیک های قبلیم رو داشتم نگاه میکردم دیدم همین علائمی که الان دارم سر انتقال قبلیمم داشتم که منفی شد... خیلی ناراحتم..... به شوهرم گفتم اگه این یکی نگرفت دیگه طلاق میگیرم از هم... چون خستم شده از این زندگی مزخرف... دیگه شوهرمم دوست ندارم 

مگه بچه نداری عزیزم

🔴یه قرص خوب برا چاق شدن بگید🔴خیلی لاغرم 😭😭😭   جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏 . اگه جوابت ندادم یعنی جواب ابلهان خاموشیت سکوت منو به حساب زرنگی خودت نذار اینجا یه سایت عمومیه اگه توو دنیای واقعی ببینمت جررررت میدم*.                               🛑🛑🛑 قرص گین آپ و ضرراتش   :  خب راستش من خیلی لاغرم وزن 40و قد 160 دم عروسیم خیلی دلم میخواست تپل شم یا حداقل صورتم یکم گونه داشته باشه رفتم گین آپ گرفتم خوردم کم کم تپل شدم و خیلی خوشگل شدم میخواستم فقط یه ماه بخورم که یه ماه خوردم و عروسیم یه ماه عقب افتاد و دوباره مجبور شدم ادامه بدم و دوباره عروسیم عقب افتاد و خلاصه سه ماه خوردم توو این سه ماه اشتهام خیلی زیاد شد و9 کیلویی چاق شدم و خیلی خیلی خوشگل شدم دوسه هفته قبل عروسیم یهو تمام بدنم مخصوصا صورتم پر جوش شد یه جوشا خیلی وحشتناک که هرچی محلول و اینا میزدم و قرص مصرف کردم گم نشدن خیلی خیلی عوارض بدی روم داشت یه عروس بودم با صورت پره جوش پریودام هر دو هفته یه بار شدن با خونریزی زیاد قرص ول کردم کل وزنم برگشت تمام بدنم پره ترک پوستی شد معده دردا شدیدی میگرفتم حس میکردم شکمم پره باده نفخ بدی گرفتم پا درد شدم خلاصه که همه این مریضی ها تا یه سال درگیر بودم تو رو خدا به هر قیمتی نخواه چاق شی اونم با قرص باور کن تمام قرص چاق ها هورمونی هستند با دستکاری کردن هورمون ها یه چاقی کاذب به آدم میدن و آدم پوکی استخوان میگیره که بدترین بیماری هاست اون موقع یکی از. آشناهام میگفت نخور من خوردم پوکی استخوان گرفتم استخون لگنم سیاه شده تا چندماه راه نمیتونستم برم با خودم گفتم من لاغرم دیگه آب از سرم گذشته بذار هر اتفاقی نیوفتاده بیوفته با اینکه خیلی لاغرم دیگه تن به قرص چاقی نمیدم به توبه کردن افتادم  🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه گلم اینو همینطوری زدم که انرژی مثبت جذب کنم

چند سال اقدامی مشکل از شماست ؟؟؟  

خیلی سخته عزیزم 😓😓😓. ان شاء الله که قسمت توهم بشه به خودت استرس نده 

🔴یه قرص خوب برا چاق شدن بگید🔴خیلی لاغرم 😭😭😭   جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏 . اگه جوابت ندادم یعنی جواب ابلهان خاموشیت سکوت منو به حساب زرنگی خودت نذار اینجا یه سایت عمومیه اگه توو دنیای واقعی ببینمت جررررت میدم*.                               🛑🛑🛑 قرص گین آپ و ضرراتش   :  خب راستش من خیلی لاغرم وزن 40و قد 160 دم عروسیم خیلی دلم میخواست تپل شم یا حداقل صورتم یکم گونه داشته باشه رفتم گین آپ گرفتم خوردم کم کم تپل شدم و خیلی خوشگل شدم میخواستم فقط یه ماه بخورم که یه ماه خوردم و عروسیم یه ماه عقب افتاد و دوباره مجبور شدم ادامه بدم و دوباره عروسیم عقب افتاد و خلاصه سه ماه خوردم توو این سه ماه اشتهام خیلی زیاد شد و9 کیلویی چاق شدم و خیلی خیلی خوشگل شدم دوسه هفته قبل عروسیم یهو تمام بدنم مخصوصا صورتم پر جوش شد یه جوشا خیلی وحشتناک که هرچی محلول و اینا میزدم و قرص مصرف کردم گم نشدن خیلی خیلی عوارض بدی روم داشت یه عروس بودم با صورت پره جوش پریودام هر دو هفته یه بار شدن با خونریزی زیاد قرص ول کردم کل وزنم برگشت تمام بدنم پره ترک پوستی شد معده دردا شدیدی میگرفتم حس میکردم شکمم پره باده نفخ بدی گرفتم پا درد شدم خلاصه که همه این مریضی ها تا یه سال درگیر بودم تو رو خدا به هر قیمتی نخواه چاق شی اونم با قرص باور کن تمام قرص چاق ها هورمونی هستند با دستکاری کردن هورمون ها یه چاقی کاذب به آدم میدن و آدم پوکی استخوان میگیره که بدترین بیماری هاست اون موقع یکی از. آشناهام میگفت نخور من خوردم پوکی استخوان گرفتم استخون لگنم سیاه شده تا چندماه راه نمیتونستم برم با خودم گفتم من لاغرم دیگه آب از سرم گذشته بذار هر اتفاقی نیوفتاده بیوفته با اینکه خیلی لاغرم دیگه تن به قرص چاقی نمیدم به توبه کردن افتادم  🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑

چند سال اقدامی مشکل از شماست ؟؟؟   خیلی سخته عزیزم 😓😓😓. ان شاء الله که قسمت توهم بشه به ...

ان شاءالله.  

بله من مشکل دارم... در کلا الان ۳یا۴ساله دنبال دوا دکتر رفتیم... چون پول نداشتیم دیگه خودم رفتم سرکار پول جمع کردم واسه ای وی اف و دوا دکترم دو بار پانکچر انجام دادم و قبلا یک بار آی وی اف انجام دادم منفی بود پارسال... اینم بار دوم و بارآخرمه چون دیگه جنین ندارم

ان شاءالله.   بله من مشکل دارم... در کلا الان ۳یا۴ساله دنبال دوا دکتر رفتیم... چون پول نداشتیم ...

ان شاء الله که نتیجه بده عزیزم ولی اگه نتیجه نداد بازم نا امیدنباش شوهرت واقعا آدم بی منتی که تو خودت داری کاری میکنی   و انقد اذیتی بعد اینجوری بهت استرس میده  هزینه ivf  چقدرشدکلا؟؟ 

ان شاء الله که نتیجه بده عزیزم ولی اگه نتیجه نداد بازم نا امیدنباش شوهرت واقعا آدم بی منتی که تو خود ...

ان شاءالله 

کلا تو این دو سه ساله نزدیک ۱۰۰میل خرج شد با رفت و آمد و داروهامو ویزیت دکتر و سونوهام و کلا همه چیز

عزیزم کدوم مرکز رفتین؟من دوستم سه بار شهر خودمون انجام داد نگرفت رفت تهران مرکز مام خداروشکر با اولین انتقال گرفت

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

ان شاءالله.   بله من مشکل دارم... در کلا الان ۳یا۴ساله دنبال دوا دکتر رفتیم... چون پول نداشتیم ...

انشالله به زودی دامنت سبز شه ولی خواهر قشنگم 

چه زود نتیجه گیری کردی که طلاق   

من ۹سال دوا دکتر کردم ...‌عین این ۹سال از پول خودم خرج کردم ....۲سال پس انداز مجردیم و ۷سال رفتم سرکار ....حتی ارثیه هم خرج شد ......۴بار ای یو ای کردم و یک پانکچر با ۴بار انتقال .......

انتقال دومم مثبت شد و دوتای بعدی برای بچه دوم بود که منفی شدن .....

اگه شوهرتون دوست نداری دوا دکتر برای بچه دارشدن نکن راحت طلاق بگیر .....ولی اگه دوسش داری پاش وایسا ...‌‌تلاشتم بکن برای بچه ....ولی تو زندگی همه چی بچه نیست شیرینی زندگیه

❤️
من اهواز مرکز مهزیار

انشاالله این بار مثبت میشه ولی اگه نشد خواهرانه توصیه می‌کنم وقت خودتو جاهای بی کیفیت هدر ندی این مرکز واسه ای وی افی ها عالیه

انشالله به زودی دامنت سبز شه ولی خواهر قشنگم  چه زود نتیجه گیری کردی که طلاق     م ...

روزی که انتقال دادم شبش فهمیدم شوهرم با یکی چت میکنه... شکستم..... نابود شدم

خودم چسندگی لوله فالوپ و کیست اندومتریوما دارم چندبارعمل کردم بازم برگشتن

ببین دوستم که رفته بود میگفت یه خانومی گفته من بارها شهر خودمون ای وی اف کردم مشکل لوله داشتم اومدم اینجا گفتن ما قبلش باید لوله هاتو ببندیم چون موادی ترشح می‌کنه که جنین رو خراب میکنه میگفت این کارو کردن جنین واسم گرفته و مثبت شده