2777
2789
عنوان

بیا بگو همین الان با چقدر پول زندگیت رو به راه میشه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 106 بازدید | 90 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه خوب مونا جان من هیچی طلا ندارم همشو 3سال پیش برا خرید خونه فروختم برادرشوهرام قرض نمیدادن عمرا اگه میتونسیم بخریم خدا خیرشون بده ولی 3سال شد هر کی بود هزاربار پولشو خواسته بود بیچاره شوهرم تهت فشاره بااین حقوق کم دلم براش میسوزه
💕
مامى پرهام ان شالله پول بیاد دستتون بدهى هاتون رو بدید ما الان هر چى داریم میره براى بدهى و بیمه تَو ماه ٥٠٠تومن میمونه براى خرج خونه یه دختر٤ساله هم دارم خسته شدم از بس حساب کتاب کردم أز همه چیم زدم ولى نداشتم خانوادم بفهمن چطورى دارم زندگى میکنم
🧿
مرسی عزیزم دلم همچنین♡♡
ماام مث شما اجاره خونه 1میلیونی با وام جعاله و نمیدونم چی چیو ...وام مسکن ووو...اونم با یه بچه 4.5ساله چیزی نمونده مهد بره اگه شهرستان بودیم اوضاعمون الان عالی بود تهران یه خونه 50.60 متری میگیری باید هزارجور وامو قرض بگیری تا ...
توو این اوضاع انقد غر زدم تردمیل میخوام پریروز دیدم گرفته انصافا درک میکنم غر غرو نیسم ولی دیگه این یه مورد خیلی لازم بود الانم عذاب وجدان ولم نمیکنه...
💕
واقعا همین الان بخوام بگم 600 میلیون یه مغازه رهن میکردم 200 میلیون 200 تومنم جنس میریختم روش 100 میذاشتم رو پول خونه عوضش میکردم 100 هم یه ماشین خوب میخریدم مینداختم زیر پام بقیه ارزوهارم از فروش مغازم درمیاوردم
     قربون دستت جانماز مارم آب بکش ... اگه چیزی از تفکرات و سبک زندگی من (نه اعتقاداتم) برات عجیب میاد یادت باشه این زندگی منه لزومی نداره قبولش کنی ، قضاوتش کنی ، مسخره اش کنی اما میتونی مخالفش باشی و با نهایت انسانیت از کنارش بگذری