2777
2789
عنوان

بیا بگو همین الان با چقدر پول زندگیت رو به راه میشه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 106 بازدید | 90 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علی الحساب ۱۰میلیارد از اسمون میریخت پایین خوب میشد

سلام دوستای مهربونم...بچه های زیادی تو نی نی سایت هستن که دلشون میخواد مادر بشن ومادر خطاب بشن..با دل پاکتون براشون 5صلوات بفرستین..شاید نفس یکی از ما درحقشون اجابت بشه وهمین روزها با ازمایش مثبت اشک شوق تو چهرشون جاری بشه...انشاالله

شکرالحمدالله همه چیزهس فقط۲۰ت باشه مبلهاموعوض کنم
سلام خداجون من میدونم که هرکاری میکنی به صلاحمونه امامابندههات کم طاقتیم.میدونم حکمتی بودتوآسمونی شدنه امیررضام،مراقب امیررضام باش وصبرنبودش وبرام بفرست.خداجونم میدونستم بزرگی کریمی رحیمی،بخشنده ای،یامولای من شکرت شکرت که نزاشتی باداغ امیرم بسوزم من میدونستم دویاره امیرموبهم برمیگردونی،شکرت یارب شکرت یاالهی شکرت،من تواین دنیادیگه نه پدری نه مادری مونده واسم خودت شدی همکسم پشتوپناهم.باش خداباش ،شکرت که باردیگه بمن نی نی دادی شکرت که بازم خنده وشادی توخونه ام آوردی شکرت که نزاشتی دل شوهرمودخترم سنگین بمونه خداجون حالاکه دادیش بهم نگهدارش باش حافظش باش تاآخر۹ماهم تابسلامتی بغلش کنم وبوش گنم امیررضامو. شکرت خداشکرت الحمدلله یارب العالمین.دوستت دارم خداجون.
انسان که هر جقدر داشته باشه بازم بیشتر میخواد.هر چقدر بیشتر بهتر ولی حداقل یه ۱۰۰ میلیون
کلی لباسای شیک و مناسب با ارسال رایگان دارم.سه سال که فروش اینترنتی دارم پیجم به تازگی زدم یسر بزن ضرر نمیکنی mezon.mahasa
اگه ی دویست ترمن داشتم ی c200 میخریدم از دست ماشین ایرانیم راحت میشدم
‎تو راه انقدر خوش میگذره که میرسم باحال نی ‎استراحت تو لیست کارام نی ‎نقطه ی شروع یه روزی بوده مقصدم ‎واینمیستم فعلاً پره مخزنم ‎صاف گردنم سر بالا رو به جلو مستقیم جهت ‎تا زندم راضی نمیشم هیچوقت درخواستم یک کلمست..بیشتر