2777
2789

خیره انشاءالله من۱۲هفتم میفته اول فروردین مجبورم۱۱هفته بدم الان نمیدونم چطور میشه دقیقه جوابش یا چی

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
خیره انشاءالله من۱۲هفتم میفته اول فروردین مجبورم۱۱هفته بدم الان نمیدونم چطور میشه دقیقه جوابش یا چی

از یازده میتونی بدی تا سیزده عزیزم .انشالا برای هردومون عزیزم.من هنوز چیزی حس نمیکنم تو احوالاتت چطوریه

دعا کنین به سلامت بارداریمو بگذرونم و سلامت بهم برسیم 🙏🙏لطفا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از یازده میتونی بدی تا سیزده عزیزم .انشالا برای هردومون عزیزم.من هنوز چیزی حس نمیکنم تو احوالاتت چطو ...

منم استرس زیاد دارم چیزی احساس نمیکنم هیچ ویار و تهوعی ندارم میترسم اتفاقی افتاده باشه

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
منم استرس زیاد دارم چیزی احساس نمیکنم هیچ ویار و تهوعی ندارم میترسم اتفاقی افتاده باشه

پس حالمون شبیه به همه 

خدا خودش کمک کنه بارداری کلا نگرانیه 

من استراحتم هستم کلا نمیگذره اصلا

پس حالمون شبیه به همه  خدا خودش کمک کنه بارداری کلا نگرانیه  من استراحتم هستم کلا نمیگذر ...

دکتر استراحت داده؟لکه بینی داشتی؟من دل درد دارم از اولش به دکترم گفتم گفت مهم نیست هیوسین داد فقط استراحتم نیستم دیگه پناه بر خدا انشاءالله برای همه باردار دوران بی خطر طی شه

دکتر استراحت داده؟لکه بینی داشتی؟من دل درد دارم از اولش به دکترم گفتم گفت مهم نیست هیوسین داد فقط اس ...

من چون سابقه سقط و زایمان زودرس دارم بهم گفت رعایت کن تا سرکلاژ بشی بازم تا اخر رعایت کن پناه بر خدا 

دکتر استراحت داده؟لکه بینی داشتی؟من دل درد دارم از اولش به دکترم گفتم گفت مهم نیست هیوسین داد فقط اس ...

عرشب شیاف میزارم از اول تا الان بعد سرکلاژم ادامه داره به هنراه امپول

من چون سابقه سقط و زایمان زودرس دارم بهم گفت رعایت کن تا سرکلاژ بشی بازم تا اخر رعایت کن پناه بر خدا ...

انشاءالله صحیح و سلامت پشت سر بذاری بارداریتو و با بغل گرفتن کوچولوت خستگیت دربره

عرشب شیاف میزارم از اول تا الان بعد سرکلاژم ادامه داره به هنراه امپول

به من شیاف نداد گفت لازم نیست

انشاءالله صحیح و سلامت پشت سر بذاری بارداریتو و با بغل گرفتن کوچولوت خستگیت دربره

ایشالا عزیز دلم همچنین خودت گلم