پری_بخت_برگشته مدیر عضویت: 1402/12/14 تعداد پست: 354 عنوان چجوری تو دانشگاه با کسی دوست میشین | مشاهده متن کامل بحث + 1306 بازدید | 37 پست یعنی اون پیشنهاد میده یا خودتون کرم میریزین ؟ چجوری به ازدواج ختم میشه ؟ چجوری غیر دانشگاه کسیو بیابم ؟ 1402/12/18 | 12:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ایموگ عضویت: 1400/01/01 تعداد پست: 9712 باشه میخونم حالا بخاطر کراشت مجرد نمونی تا اخر عمر همرو رد کنی ن حالایکم صبر میکنم ببینم حرکتی میزنه یا نوگرنه دیگ ولش میکنمَ😂😂😂 کاربری دست دوتا دوست مشترکه😇
پری_بخت_برگشته مدیر استارتر عضویت: 1402/12/14 تعداد پست: 354 اه دیگه سنتی اصلا خوب نیست. من رد کردم چون واقعا. مزخرفدبودن بستگی داره طرف کی باشه ,
پری_بخت_برگشته مدیر استارتر عضویت: 1402/12/14 تعداد پست: 354 ن حالا یکم صبر میکنم ببینم حرکتی میزنه یا ن وگرنه دیگ ولش میکنمَ😂😂😂 بهش نخ بده اون که علم غیب نداره روش کراشی
زیبای_خفته123 عضویت: 1400/09/09 تعداد پست: 8003 چه جالب ولی اون دانشگاه که من میگم رفیقا ام دوس پسر ندارن یه مشت سینگل به گور با دوست هایی بگرد ک اجتماعي اننه حالا دوست پسر داشته باشن ولی حداقل با پسرا ارتباط داشته باشن 🥀زخم هایم را دوست دارم🥀آنها شاهدان اصلی هستند که چگونه شجاعانه زندگی کردم🥀
ایموگ عضویت: 1400/01/01 تعداد پست: 9712 بهش نخ بده اون که علم غیب نداره روش کراشی اخه نمیدونم چجوریخیلی ادم خجالتی هستممماونم ادم درونگراییهمیترسم برم سمتش ضایع بشم😂 کاربری دست دوتا دوست مشترکه😇
soniya۲۰و عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 9682 بستگی داره طرف کی باشه , منظورتو نفهمیدم از قد کشیدن آدم ها لذت ببرید. ما همه درخت های یک جنگلیم...
ایموگ عضویت: 1400/01/01 تعداد پست: 9712 اسی دانشجویی ؟اگ دانشجويي در کل زیاد ب خودت برسن اینکه حالا جلب توجه کنیولی لباس های قشنگ بپوشارایش ملایم انجام بده کاربری دست دوتا دوست مشترکه😇
پری_بخت_برگشته مدیر استارتر عضویت: 1402/12/14 تعداد پست: 354 اخه نمیدونم چجوری خیلی ادم خجالتی هستممم اونم ادم درونگراییه میترسم برم سمتش ضایع بشم😂 برو قهوه فوری بگیر بریز لو لباسش اینو تو فیلم دیدم دختره مثلا حواسش نیس میره میزنه ب پسره ، باید در آشنایی رو وا کنی ، یا بهش خیره شی میفهمه
پری_بخت_برگشته مدیر استارتر عضویت: 1402/12/14 تعداد پست: 354 اسی دانشجویی ؟ اگ دانشجويي در کل زیاد ب خودت برس ن اینکه حالا جلب توجه کنی ولی لباس های قشنگ بپوش ... تاثیر داره ؟؟؟؟؟
ایموگ عضویت: 1400/01/01 تعداد پست: 9712 برو قهوه فوری بگیر بریز لو لباسش اینو تو فیلم دیدم دختره مثلا حواسش نیس میره میزنه ب پسره ، ... اینا مال توی فبلم ها و رمان هاستدانشگاه داغون تر از این حرفاست کوچیک ترین حرکتی بزنی ک ضایع باشه همه دخترها و پسرها شروع میکنن پشتت حرف زدن و حاشیه درست کردن کاربری دست دوتا دوست مشترکه😇
پری_بخت_برگشته مدیر استارتر عضویت: 1402/12/14 تعداد پست: 354 منظورتو نفهمیدم منظورم اینه تو خاستگاری سنتی بستگی داره خاستگارت کی باشه ، قطعا اگه یه پسر خفن کراش باشه خب کی بدش میاد
پری_بخت_برگشته مدیر استارتر عضویت: 1402/12/14 تعداد پست: 354 اینا مال توی فبلم ها و رمان هاست دانشگاه داغون تر از این حرفاست کوچیک ترین حرکتی بزنی ک ضایع ... وای اره تو سریال بوسه شیطنت امیر برای دختره بنر زده بودن با فلانی دوسته
soniya۲۰و عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 9682 منظورم اینه تو خاستگاری سنتی بستگی داره خاستگارت کی باشه ، قطعا اگه یه پسر خفن کراش باشه خب کی بدش م ... اره اینم هست اما کلا ازدواج سنتی بدون عشق اوصولا وباید صبر کنی تا عاشقش بشی دیگه از قد کشیدن آدم ها لذت ببرید. ما همه درخت های یک جنگلیم...
زیبای_خفته123 عضویت: 1400/09/09 تعداد پست: 8003 برو قهوه فوری بگیر بریز لو لباسش اینو تو فیلم دیدم دختره مثلا حواسش نیس میره میزنه ب پسره ، ... وای من ی بار قهوه گرفته بودم داغ بودسرکلاس پسره کنارم گف جزوه نمینویسم قهوه اتو بزار روی میزم منم گذاشتم بعد دستم خوردریخت روی شلوارش😖دیگ نه باهام حرف زد نه کنارم نشست😂😂 🥀زخم هایم را دوست دارم🥀آنها شاهدان اصلی هستند که چگونه شجاعانه زندگی کردم🥀