2777
2789

خانوما خواهشا راجب چیزی که میگم اه اه و پیف پیف نکنین این مشکل دیگه جدی شده برام

واقعیتش من هی دوش میگیرم ، مام و اسپری و هر چی فکر کنین استفاده میکنم لباسامو زود به زود میشورم ولی کافیه یه ذره گرمم بشه دیگه بوی عرق شدید میگیرم دیگه روانی شدم آبروم رفته همه میگن بس به خودم تمیزیم نمیرسم ولی اینطور نیس بخدا .... چیکار کنم 😭😭

تو همانی که دلم لک زده لبخندش را ...او که هرگز نتوان یافت همانندش را ...🤍🌕

منم چند ماهه اینطور شدم

چکاپم دادم دلیلش مشخص نشد

زندگی من سالهای سال درگیر بدبیاری و مشکلات متعدد و ..بود.تلاشم زیاد بود و جوابم کم..دست به طلا میزدم خاک میشد..یه شب از ته دل، از اون ته ، ته از خدا خواستم فقط بهم نشون بده چرا؟ و نشون داد....نذرهای ادا نشده..یه دفتری برداشتم تمام نذرهایی که ادا نکرده بودم رو نوشتم ، به ازای نذرهایی هم که فراموش کرده بود یه ختم ۱۲۴,۰۰۰ صلوات برداشتم و شروع کردم به ادای نذرهام..دونه به دونه رو ادا کردم. سخت بود، زیاد بود، اما اداش کردم..خدا رو شاهد میگیرم که ورق زندگیم برگشت..نمیگم یه شبه پولدار شدم و به عرش رسیدم و ...اما مشکلاتم نصف شد، بدبیاری هام تموم شد و جواب زحماتم رو گرفتم..الان اگر نذری کنم همون لحظه یاداشت میکنم و از همون لحظه شروع میکنم به ادا کردنش..نمازام سر وقته و تاثیرش رو تو زندگیم تو هر ثانیه دارم میبینم...این تجریه زندگی منه..بزرگترین تجربه..داستان کاملش تو تاپیکام هست..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعضی مام‌ها و دئودورانت ها اثربخش نیستن

شایدم هورمونات به هم ریخته

🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمی‌شوی، حتی به گریه‌های عمیق 🖤🖤🖤🖤                     من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.
بعضی مام‌ها و دئودورانت ها اثربخش نیستن شایدم هورمونات به هم ریخته

خب یعنی چی بهم ریخته چیکار میشه کرد

موهای زیر بغلتو بزن. از این مودرا. هم بزن.  بعد غذاهای حاوی سیر. رو اصلا نخور.

بابا همه کار میکنم با 

غذای سیر دار کجا بود بابا دوست ندارم

خب یعنی چی بهم ریخته چیکار میشه کرد

آزمانش هورمونی بده

با پزشک عمومی و غدد صحبت کن

غذای کم ادویه بخور، سیر و پیاز رو به حداقل برسون

مام نیوا استفاده کن. مخصوص ورزشکارا سرمه‌ای و قرمزه بدنه‌ش، یعنی بدنه یه دست سرمه‌ای و روش قرمز بزرگ نوشته dry، اون رو اصلش رو پیدا کن و بخر

🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمی‌شوی، حتی به گریه‌های عمیق 🖤🖤🖤🖤                     من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.
آخه میگن نمی‌دونم منافذ و میبنده و باعث توده و اینجور چیزا میشه

دیگه باخودته

منکه راحت شدم

دست طرفی که به من معرفی کرددردنکنه

طب سنتی هم ردش نکرده

من جواب اسی رومیدم بتوچه؟!توهین کنی حتی اگرتایپ نکنم پشت سرت به پدرومادرت برمیگردونم.به بعضی تایپیکهاهم بایدگفت به درک.
دیگه باخودته منکه راحت شدم دست طرفی که به من معرفی کرددردنکنه طب سنتی هم ردش نکرده

آهان مرسی ازت

یکیم لباس و کثیف نکنه یهو؟