2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از اول این فیلمو دیدم گفتم این زنه  کو.نش میخاره برای شهاب با اینکه میدونه متاهله .

من میخوام برگردم، به بچگیام، به قبلاً، به گذشته، به هر جا، فقط میخوام برگردم......کاربری ۲ نفره
بابا بدبخت نقشش بد چیکار کنه 😂😂😂😂

همش نقش جند.ه هارو میدن بهش واقعا شناختنش که نقششو بهش میدن

من میخوام برگردم، به بچگیام، به قبلاً، به گذشته، به هر جا، فقط میخوام برگردم......کاربری ۲ نفره

فیلم‌های درباره چیه چکار کرده دختره

چشم های همه پشت ویترین عینکشون قشنگه ولی اونا چشماشون پشت ویترین میزارن که درد هاشون پنهان کنن مثل نقاب شادی که تو جامعه میزنیم ظاهرش قشنگه حسود نباش چیزی نیست توش دردعه ...!

من از اول این فیلمو دیدم گفتم این زنه  کو.نش میخاره برای شهاب با اینکه میدونه متاهله .

تازه اون یکی دختره هم تو این قسمته گفت من برادر نمیخام چون شهاب بهش گف مث خواهر کوچیکمی   

دختره به جرم قتل زندانه شهابم وکیلشه ، دختره انقدر ناز میاد واسش با اینکه میدونه شهاب متاهله

اوو چه خفنه فیلمه 

چشم های همه پشت ویترین عینکشون قشنگه ولی اونا چشماشون پشت ویترین میزارن که درد هاشون پنهان کنن مثل نقاب شادی که تو جامعه میزنیم ظاهرش قشنگه حسود نباش چیزی نیست توش دردعه ...!

دلم می‌خواد ده بار اعدامش کنن 😂

ولی بنظرم همه اینا نقشه عماده ک این دختره چندش ب حامد نزدیک بشه اینم آخر کاره خودشو کرد حامد و زنش دارن طلاق می‌گیرن 

کلا فیلمه رومخیه 

دلم می‌خواد ده بار اعدامش کنن 😂 ولی بنظرم همه اینا نقشه عماده ک این دختره چندش ب حامد نزدیک بشه ای ...

باباش نمیذاره چون گفت به عروسش فکرت راجب حامد و فرشته اشتباهه حامد عمرا چنین کاری کنه  ولی اون یکی دختره ام حامدو میخاد که هی بهش میگن بچه اسمش چی بود؟

باباش نمیذاره چون گفت به عروسش فکرت راجب حامد و فرشته اشتباهه حامد عمرا چنین کاری کنه   ولی او ...

من احساس می‌کنم حامد پسره عماد نی می‌خواد بدبختش کنه 😐😂

اره احساس می‌کنم اون دختره نازلی ک با مشفق و حامده عاشقه حامده