2777
2789
عنوان

خانوما کمکک+ عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 27 پست
واقعا حیف پوست اینه ایت نبود  ؟  مشخصه خشکلم هستی   چرا خودتو دوست نداری  میزنی ...

خیلی پشیمونمم

ولی اصلا دست خودم نیس

پوستم خیلی صافه الکی خرابش کردم

حالا خوب میشه؟

به هیچکس نیازی ندارم.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی پشیمونمم ولی اصلا دست خودم نیس پوستم خیلی صافه الکی خرابش کردم حالا خوب میشه؟

برو پماد ترمیم کننده بگیر اون قسمتای ک زخمه بزن    و با بخ جاهای کبودو ماساژ بده   چند ساله بالای ۲۷ سال احتمالا لک کمرنگ  بمونه بستگی داره ب پوستت  البته  اگر کم سنی نگران نباش جاش نمیمونه 

برو پماد ترمیم کننده بگیر اون قسمتای ک زخمه بزن    و با بخ جاهای کبودو ماساژ بده   چن ...

باشه مرسی🥲♥️

۱۷سالمه

ایشالا بره دعا کنین توروخدا

خیلی پشیمونمم ولی اصلا دست خودم نیس پوستم خیلی صافه الکی خرابش کردم حالا خوب میشه؟

به نظر من موقع عصبانیت بزن یه چیزی بشکن   ولی خودتو نزن    تو ب این خشکلی  من  پوستم ب این صافی بود   دست نمیزدم    چهرتم  نیم نماییش مشخصه خشکلی  ماشا الله   چرا خودتو دویت نداری میزنی    طرف دلش نمیسوزه درکم نمیکنه عصبانی میگه روانی  هستی   این تجربه من   البته بگم شوه م منو میزد   من خودمو میزدم   ک اون نزنه بعد میگفت روانی هستی 💔😑

به نظر من موقع عصبانیت بزن یه چیزی بشکن   ولی خودتو نزن    تو ب این خشکلی  من &n ...

دست خودم نیست یکم رو خودم کار میکنم🥲

اره همه میگن قشنگم 

چی بگم والا کاش زندگیمم قشنگ بود

الهیییی بگردم درست میشه ایشالا غصه نخور 🥲

از همین ناراحتمم🥲 پوستم خیلی صافه خودم خرابش کردم

بمیرم برات عزیزم احتمالا بخاطر مشکلاتی که داشتی کنترل خشم نداری دورت بگردم خوب میشه جای زخم

یه دوش آب گرم🛁 یه لباس راحتی 👗یه چای تازه دم🍵 یه موسیقی ملایم🎶🎧 به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه

خدانکنه مهربون ایشالا بره جاش نمونه🥲

ایشالا عزیزم

برای این که دیگه اینکارو با اون صورت زیبات نکنی حتما تحقیق کن تا حال روحیت بهتر شه❤

یه دوش آب گرم🛁 یه لباس راحتی 👗یه چای تازه دم🍵 یه موسیقی ملایم🎶🎧 به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه