2777
2789

من چندوقته تصمیم میگیرم انجام بدم بعد پشیمون میشماگه الان انجام بدم واسه عید اوکی میشه یا دیره یا بایدتمدید بشه بنظرتون انجام بدم 

من انجام دادم 

مثلا جای خوب 

مریم حمزه ای 

ولی حس میکنم خیلی ضخیم در اورد... دلم واسه ابروهایی که به صورتم میومد تنگ شد... 

خدا جونم دامن تمام منتظرا رو سبز کن... الهی آمین🌹نمیدونم چرا بیشتر اونایی که تحصیلات ندارن دارن خودشونو میکشن که ثابت کنن شعور ربطی به تحصیلات نداره...البته نه اینکه خودم اعتقاد داشته باشم این دوتا به بهم ربط داره ولی اون همه اصرار دلیلش از شعور نداشتنم بدتره...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من انجام دادم اول فیبرپز بود بعد دوسال هم رنگ ش روشن کردم هم میکرو کردم که انگار مو های طبیعی خودته

میتونی فقط عکس ابروتو بزاری من ابرو بد نیست ولی خوبم نیسن خیلی بنظرت انجام بدم من میخوام رنگ روشن بزنم 

میتونی فقط عکس ابروتو بزاری من ابرو بد نیست ولی خوبم نیسن خیلی بنظرت انجام بدم من میخوام رنگ روشن بز ...

من بعد بارداری تاج ابرو م ریخته بود هر چقدر هم روغن زدم فایده نداشت باشه عکس شو میدم

منم میخوام انجام بدم دوشنبه نوبت گرفتم ولی دو دلم. چون پوستم چربه گروه خونیم Oمیگن این دوتاباعث میشه موندگاریش کم شه

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

دیر نیست یه هفته ایی اوکی میشه

تمدیدیشم یک ماه بعد باید بری

خوشبختی همین داشتن چیزی نیست  خوشبختی گاهی لذتی عمیق از نداشته هاست!((یک نوع رهایی))که شبیه به هیچ چیز نیست،وگاهی ساده و غیر قابل تصور