2777
2789

۱۴ روزه عمل کردم

گاهی اوقات خیلی احساس سنگینی بینیم میکنیم و یکی دوبارم فک بالام دو طرفش درد میگیره.احساس سنگینی و درد دارم یکم

عادیه یانه؟؟

تاکی باید قرصهای ک بهم دادن مصرف کنم؟؟

تا یک هفته خوردم فقط

بعدم ،یبار بد چسب زدن تاثیری داره تو فرم بینی؟بد نمیشه؟اولین باره خودم چسب زدم حس میکنم بد زدم

خیلی نگرانم

کلافم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون U شکل ک میزنی باید شل باشه یا سفت؟ اگه شل باشه نوک بینی افتاده نمیشه؟؟؟

نه اصلا افتادگی نداره بینی همه رو شل بزن 

عمل شده عزیزم با یه چسب سفت نمیشه که چسب داره تورم رو یکنواخت میکنه همین هیچ تاثیردیگه ای نداره

نه اصلا افتادگی نداره بینی همه رو شل بزن  عمل شده عزیزم با یه چسب سفت نمیشه که چسب داره تورم ر ...

به دستیار دکتر گفتم اگه چسب بلد نباشم و بد بزنم تاثیری تو فرم بینی داره؟ گفت خب باید درست بزنی دیگه

میترسم از چسب زدن چون بلد نیستم

همش میترسم بینیم بد بشه یا کج بشه

به دستیار دکتر گفتم اگه چسب بلد نباشم و بد بزنم تاثیری تو فرم بینی داره؟ گفت خب باید درست بزنی دیگه ...

نه اصلانترس 

فشارنده اون عرضی هارو

اون که شبیه یوهم هست نکش بالا اروم بذارروبینی اولش ادم ترس داره بعد عادی میشه برات منم همینجوربودم فقط شل بزن همین هیچ تاثیری نمیذاره اگه سفت بزنی بینی روبدفرم میکنه

نه اصلانترس  فشارنده اون عرضی هارو اون که شبیه یوهم هست نکش بالا اروم بذارروبینی اولش ادم ترس ...

مرسی عزیزم

اونUشکل باید خیلیی دقیق بزنم؟مثلا نوک بینیم دقیق باید وسط قرار بگیره؟؟

خیلی میترسم ازاین چسب زدن