2777
2789
عنوان

برای خواهر شوهرم کادو چی بگیرم

289 بازدید | 9 پست

کیش زندگی میکنه هروقت میاد شیراز کللللی وسایل و کادو برام میاره اولین باره من میخوام برم کیش خونشون

براش چی کادو بگیرم؟

لباس و این چیزا خیلی توی کیش زیاده و بهتر از اینجا هست

یه چیزی که هم شیک باشه هم اونجا کمتر پیدا بشه

همیشه که با کارای بدمون نیست که مردم آزار میدیم بعضی وقتا با کارای نکردمون اذیتشون میکنیم...

حتمن ک نباد لباس باشه از سوغاتی های شیراز بخر براش

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طلا اگه در توانت هست

خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️ 

من صنایع دستی میپسندم بنظرم خیلی قشنگه شاید خواهرشوهرت دوست داشته باشه 

ظروف مس و فیروزه 

خاتم کاری 

قلمزنی 

شیراز صنایع دستی زیاد داره 

گنج ها همیشه از طلا💍 و الماس 💎 ساخته نشده اند گنج من دو بال داره با کلی پر🦜🦜

خوب کیش واقعا چیزای زیادی داره واسه سوغات اوردن تو میتونی مثلا یه ساعت یا یه وست بند چرمی یا یه ادکلن یا عطر براش ببری یه چیز خاص ولی به نظرم لزومی نداره و توقعی ازت نداره جایگاهاتون فرق داره باهم

خوش بگذره بهت

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)