2777
2789
عنوان

بهاره رهنما

| مشاهده متن کامل بحث + 837 بازدید | 39 پست
🤣🤣🤣 انگار بهاره رهنما شوهرشو دزیدع  شوهر اخری مال اسی بوده

😆😆😆😆والا نمیدونم دلیل نفرت یه سریا ازش چیه؟

خب به درک که ازدواج کرده ۱۰بارم شوهر کنه باز به خودش مربوطه همه ی بازیگرا خواننده ها فوتبالیستا..‌ حداقل یبار طلاق گرفتن ازدواج کردن نمیدونم چرا این حق نداره ازدواج کنه 

کاربری دوممه         

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب ما چ

سرمون تو زندگی خودمون باشه 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

نمیدونم این همه حس تنفر چیه ملت ازش دارن نه ماله کسی رو خورده نه ضرری واسه کسی داشته نمیدونید قضاوت نکنید مثلا زنید خودتون زندگی اولش بخاطره خیانت پیمان قاسمخانی خراب شد زندگی دومش به خاطره دختر وزن اول شوهرش   

😆😆😆😆والا نمیدونم دلیل نفرت یه سریا ازش چیه؟ خب به درک که ازدواج کرده ۱۰بارم شوهر کنه باز به خود ...

هرکی زندگیش به خودش مربوطه اما وقتی به اشتراک میذاره یعنی حق اظهار نظرو به همه میده 

خدایا امید هیچ کیو نا امید نکن  خدایا فقط از خودت یاری میخوام علی بذکرالله تطمئن القلوب 
دغدغتو دوسدارم

بخاطر بیکاریه 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
هرکی زندگیش به خودش مربوطه اما وقتی به اشتراک میذاره یعنی حق اظهار نظرو به همه میده 

پس چرا در مورد شوهرش اظهار نظر نمیکنی؟ چرا درمورد بقیه بازیگرا خواننده ها فوتبالیستا که همشوووووون طلاق گرفتم دوباره زن گرفتن از این اظهارنظرا نیست؟

کاربری دوممه         
😐🔫 من طرفدارش نیستم ازش بدمم نمیاد نمیدونم چیکار ملت کرده اخه

شوهرا رو درو کرده همه خوبا رو 

نذاشته واسه کسی شوهر بمونه یا حدقل شوهر صفر کیلومتر

اون از اولی که میشه گف کراش العالمینه

دومی هم تیکه خوبی بود 

آخری رو ندیدم

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   

تو همین نی نی سایت هزار بار پیش اومده که یه نفر گفته ازدواج دومم هس و مشکل داریم نمیتونم طلاق بگیرم. همه هم بهش گفتن چه اشکالی داره بازم طلاق بگیر.

اونوقت رهنما دو بار طلاق گرفته بد شده!!

بعدم این دوره زمونه اکثرا دوس پسر یا دوس دختر دارن‌. خب بهاره هم یه پارتنر داره به نظرم عادیه

برای دختر دار شدنم یه صلوات میفرستید🥹 آرزومه یه دختر داشته باشم💕✨️من مطمئنم خدا بهم یه گل دختر میده😍🤩🩷

گناه که نکرده،اونم مشکلات خودشو تو زندگی داره که ما نمیدونیم.

متاسفانه یه کارش بده همه چی رو رسانه ای میکنه، از مدل لباس تا سبک زندگی و مسائل شخصی. اگر این اینترنت شو خاموش کنه مردم انقدر حرف در نمیارن!

مردم ایران اکثرا جنبه مجازی رو ندارن متاسفانه کافیه کامنتای پستای ادمای معروفو بخونبد متوجه میشید انگار که حقشونو خوردن کاش نقدم میکنن محترمانه باشه ادم خجالت میکشه از قضاوتاشون خیلیم توهین مبکنن