2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین سندروم ترنر رو بهشون گفته بودن؟؟؟ببخشید بعد چیشد سالم بود بچه؟

دقیقا نمیدونم

ولی مشکل داشتن که آمینو دادن 

بله الان بچه هاشون سه ساله هستن و سالمن شکر خدا

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه

خیلی زیاد هم از دوستام هم فامیل همه هم سالم بودن. چیزی نیس برا خیالت راحت بشه برو آمینو من برا دخترم فرستادن آمینو برا ریسک سندرم دان الان ۳ سالشه خدا رو هزار مرتبه شکر همه چیزش عالیه. مطمئن باش بچه ات سالمه استرس نداشت باش که خود استرس از همه چی بدتره 

آمینو تهاجمی و ریسک داره. سن خودتون چقدره، ازدواجتون فامیلی هست، هستند اطرافتون که دچار مشکل باشن؟

من۲۶ سالمه ن کاملا غریبه ایم اطرافیانم هیچ کس مشکل نداره فقط چون سلفری زده کروموزم رو های ریسک دکتر گفت باید امینو بدم

خداروشکر ک سالمه ببخشید آمینو رفتین درد داشت؟

سلامت باشین نه اصلا هیچ بخدا فقط پیش دکتر خوب برو بعدشم استراحت کن معایعات مخصوصا آب خیلی بخور . هیچی نیس من شهرستانم بودم . زیاد وقتم نداشتم پیش دکتر صدیقه حنطوش زاده تو تهران هس رفتم. دکتر خوبی بود خدا خیرش بده.